cv

Eines per crear el teu CV online / Herramientas para crear tu CV online

Cal ser original i creatiu en la recerca activa de feina. A més d’usar xarxes socials pensades pel món profesional com LinkedIn, cal preparar un CV que informi i descrigui i sigui atraient. Prou atraient per sobresortir respecte als altres i motivar als seleccionadors a fixar-se en tu.

Internet disposa de diferents eines per crear el teu CV online. N’hi ha de molts tipus: en forma de presentació, en vídeo, interactius, allotjats en un web… Les eines per fer currículum en línia permeten fer un CV diferent, més cridaner i en ocasions, molt més complet. L’Àlex Serrano fa un resum d’eines.

 • Comoto: exporta la teva informació de portals com LinkedIn i crea un currículum vitae en línia, amb multitud d’opcions com plantilles i eines que faran un currículum en línia original i molt visual. Aquesta aplicació és gratis. Un cop acabat pots compartir-ho o descarregar-lo.
 • Visualize.me: crear una infografia del teu CV a través de LinkedIn. 
 • TopCV: si vols un currículum original i professional i més fàcil de fer, pots provar aquesta eina. És completament en línia, i com moltes altres t’ofereix plantilles que pots completar ràpidament pujant teu currículum a la plataforma.
 • ResumUP:  connecta’t des de Facebook o LinkedIn i mitjançant les dades que tinguis en aquestes xarxes crearà una línia temporal i gràfics amb les teves habilitats i competències. El resultat del teu currículum vitae en línia es pot veure molt atractiu, senzill i diferent. 
 • Kinzaa: crea currículum en línia gratuïts mitjançant una infografia i ràpidament. Pots importar les teves dades des de LinkedIn i accedir des de Facebook, el que la fa encara més ràpida. 
 • Cuvitt:Cuvitt és una forma de tenir el teu currículum actualitzat i en la xarxa, de manera que pots actualitzar-lo, importar dada de Facebook o LinkedIn, afegir fotos, enllaços o vídeos

Trobaràs més eines a la pàgina de l’Àlex Serrano.

I no podiem acabar aquest article, sense presentar visualment alguns CV molt creatius. Gràcies al web, marketingdirecto.com.

http://www.marketingdirecto.com/marketing-general/tendencias/25-curriculos-creativos-sexis-quitan-hipo/
http://www.marketingdirecto.com/marketing-general/tendencias/25-curriculos-creativos-sexis-quitan-hipo/
http://www.marketingdirecto.com/marketing-general/tendencias/25-curriculos-creativos-sexis-quitan-hipo/
http://www.marketingdirecto.com/marketing-general/tendencias/25-curriculos-creativos-sexis-quitan-hipo/
http://www.marketingdirecto.com/marketing-general/tendencias/25-curriculos-creativos-sexis-quitan-hipo/
http://www.marketingdirecto.com/marketing-general/tendencias/25-curriculos-creativos-sexis-quitan-hipo/

esp_ Hay que ser original y creativo en la búsqueda activa de trabajo. Además de usar redes sociales pensadas para el mundo profesional como LinkedIn, hay que preparar un CV que informe y describa y sea atrayente. Atrayente para sobresalir respecto a los otros y motivar a los seleccionadores a fijarse en ti.

Internet dispone de diferentes herramientas para crear tu CV online. Los hay de muchos tipos: en forma de presentación, en video, interactivos, alojados en una web … Las herramientas para hacer curriculum en línea permiten hacer un CV diferente, más llamativo y en ocasiones, mucho más completo. Àlex Serrano hace un resumen de herramientas.

 • Comoto: exporta tu información de portales como LinkedIn y crea un curriculum vitae en línea, con multitud de opciones como plantillas y herramientas que harán un curriculum en línea original y muy visual. Esta aplicación es gratis. Una vez terminado puedes compartirlo o descargarlo.
 • Visualize.me: crear una infografía de tu CV a través de LinkedIn.
 • TopCV: si quieres un curriculum original y profesional y más fácil de hacer, puedes probar esta herramienta. Es completamente en línea, y como muchas otras te ofrece plantillas que puedes completar rápidamente subiendo tu currículum a la plataforma.
 • ResumUP: conéctate desde Facebook o LinkedIn y mediante los datos que tengas en estas redes creará una línea temporal y gráficos con tus habilidades y competencias. El resultado de tu curriculum vitae en línea se puede ver muy atractivo, sencillo y diferente.
 • Kinzaa: crea currículo en línea gratis mediante una infografía y rápidamente. Puedes importar tus datos desde LinkedIn y acceder desde Facebook, lo que la hace aún más rápida.
 • Cuvitt: Cuvitt es una forma de tener tu curriculum actualizado y en la red, de modo que puedes actualizarlo, importar dato de Facebook o LinkedIn, añadir fotos, enlaces o vídeos…

Encontrarás más herramientas en la página de Àlex Serrano.

Y no podíamos terminar este artículo, sin presentar visualmente algunos CV muy creativos. Gracias a la web, marketingdirecto.com.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.