Uncategorized

Coneixes la nova App de noticies de yahoo? / ¿Conoces la nueva App de noticias de yahoo?

Yahoo! vol que la seva comunitat, formada per més de 300 milions d’usuaris, estigui més connectada i per això ha rellançat la seva app de notícies, Newsroom. Newsroom vol ser una xarxa social en la qual els usuaris trobin a altres persones interessades en els mateixos temes que ells i comparteixin notícies relacionades.

La nova aplicació es divideix en tres canals: “Mi Feed” és el servei de notícies personalitzat basat en els canals que segueix cada usuari; “Explorar” conté històries classificades per temes anomenats “Vibes” i “Perfil Personal” mostra els missatges que als usuaris els agraden i comparteixen.

D’aquesta manera, l’usuari accedirà fàcilment a les històries que més li importen, però també a les converses que estan tenint lloc sobre aquests temes. Ara qualsevol usuari podrà compartir enllaços a articles de tot el web directament en els “Vibes” i provocar una discussió. Què et sembla aquesta nova forma d’accedir a les News?

tumblr_inline_oehmlmm6ow1qhxx5s_1280

 

esp_ Yahoo! quiere que su comunidad, formada por más de 300 millones de usuarios, esté más conectada y por ello ha relanzado su app de noticias, Newsroom. Newsroom quiere ser una red social en la que los usuarios encuentren a otras personas interesadas en los mismos temas que ellos y compartan noticias relacionadas.

La nueva aplicación se divide en tres canales: “Mi Feed” es el servicio de noticias personalizado basado en los canales que sigue cada usuario; “Explorar” contiene historias clasificadas por temas llamados “Vibes” y “Perfil Personal” muestra los mensajes que a los usuarios les gustan y comparten.

De esta forma, el usuario accederá fácilmente a las historias que más le importan, pero también a las conversaciones que están teniendo lugar sobre esos temas. Ahora cualquier usuario podrá compartir enlaces a artículos de toda la web directamente en los “Vibes” y provocar una discusión. ¿Qué te parece esta nueva forma de acceder a las News?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.