Uncategorized

Per què funciona utilitzar la paraula ‘fàcil’ / Por qué funciona usar la palabra ‘fácil’

La paraula ‘fàcil’ funciona com terme d’alleujament. És una paraula que millora la proximitat amb l’usuari respecte a la marca i al producte i fa que el missatge de la marca resulti senzill per al consumidor. Quan utilitzem ‘fàcil’, fem servir el potencial psicològic de la paraula que immediatament alleuja al client i permet que es posi a treballar en el missatge rebut. L’ús de paraules per millorar l’engagement, com és el cas de la paraula fàcil, es farà per buscar aquest punt psicològic que tot missatge de màrqueting ha de tenir.

Aquesta paraula pot emprar-se en qualsevol mètode de comunicació de la teva marca. Així, les landing pages, l’email màrqueting o l’SMS poden aprofitar el potencial de la paraula fàcil per dirigir els seus missatges als usuaris.

13758_la-comunicacion
http://www.chistes21.com

esp_ La palabra ‘fácil’ funciona como termino de alivio. Es una palabra que mejora la cercanía con el usuario respecto a la marca y al producto y hace que el mensaje de la marca resulte sencillo para el consumidor. Cuando utilizamos ‘fácil’, usamos el potencial psicológico de la palabra que inmediatamente alivia al cliente y permite que se ponga a trabajar en el mensaje recibido. El empleo de palabras para mejorar el engagement, como es el caso de la palabra fácil, se hará para buscar ese punto psicológico que todo mensaje de marketing debe tener

Esta palabra puede emplearse en cualquier método de comunicación de tu marca. Así, las landing pages, el email marketing o el SMS pueden aprovechar el potencial de la palabra fácil para dirigir sus mensajes a los usuarios.

Fuente: MDirector

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.