Twitter

Adéu als 140 caràcters de Twitter / Adiós a las 140 carácteres de Twitter

Tot i que ja coneixíem les últimes novetats de Twitter, aquesta setmana s’han fet realitat. Els 140 caràcters de la xarxa social de piulades ja són història. A partir d’ara, pots tuitejar links, fotos, GIFs i altres arxius multimèdia sense que consumeixin part dels 140 caràcters de Twitter.

Segons l’empresa, la fi a aquesta restricció, tan característica de Twitter, “és posar facilitats als usuaris a l’hora d’expressar-se i compartir contingut.” La popularitat dels GIFs i les incorporades enquestes són alguns dels motius per prendre aquesta mesura. 

Com s’explica a El Mundo, el funcionament de les mencions sembla que seguirà sent el mateix, però els tuits citats ignoraran el tuit enllaçat i permetrà escriure el total de 140 caràcters.

Es tracta d’un canvi molt demanat per part dels usuaris més actius de la xarxa social, si bé sembla que la implementació ha requerit més d’un any de treball i canviar diverses de les estructures bàsiques de la xarxa social.

twitter_140caracteres

esp_ Aunque ya conocíamos las últimas novedades de Twitter, esta semana se han hecho realidad. Los 140 caracteres de la red social de Tweets ya son historia. A partir de ahora, puedes tuitear links, fotos, GIF y otros archivos multimedia sin que consuman parte de los 140 caracteres de Twitter.

Según la empresa, el fin a esta restricción, tan característica de Twitter, “es poner facilidades a los usuarios a la hora de expresarse y compartir contenido.” La popularidad de los GIFs y las incorporadas encuestas son algunos de los motivos para tomar esta medida.

Como se explica en El Mundo, el funcionamiento de las menciones parece que seguirá siendo el mismo, pero los tuits citados ignorarán el tuit enlazado y permitirá escribir el total de 140 caracteres.

Se trata de un cambio muy pedido por parte de los usuarios más activos de la red social, si bien parece que la implementación ha requerido más de un año de trabajo y cambiar varias de las estructuras básicas de la red social.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.