snapchat

Encara tens dubtes sobre Snapchat? / ¿Aún tienes dudas sobre Snapchat?

Si has arribat a fer-te la pregunta, què és Snapchat?, ja estàs en un punt molt avançat. El món de les xarxes socials avança de manera continua i a una velocitat exponencial. La xarxa social Snapchat és un dels darrers fenomens (potser en el temps en què llegeixes aquest text ja s’ha quedat endarrera). Snapchat funciona de manera similar a una app de missatgeria instantània, permet enviat missatges en format de fotos o vídeos als teus contactes, però la principal diferència és que tu selecciones el temps que el receptor podrà veure aquest missatge abans que es destrueixi.

Si ja has vist el fantasma blanc sobre fons groc és que ja coneixes (almenys el nom) la xarxa social. Ara t’has d’animar a usar-la.

Logo Snapchat

El seu funcionament és senzill. Primer cal registrar-se mitjançant un correu electrònic, establint la data del dia, i la data de naixement. Després s’ha d’escollir un nom d’usuari i, si es vol, associar un número de Snapchat per trobar de manera més ràpida a usuaris amics que l’utilitzin. Un cop creat el compte, es poden editar camps del menú principal des de les preferències. Des del menú, es pot canviar el número de telèfon associat. Això no obstant, no es pot modificar el nom d’usuari. En cas de voler crear un nou nom, és recomanable anar a Preferències > Desconnectar i crear un nou usuari. Per afegir amics, el més recomanable és associar un número de telèfon al compte propi ja existent. D’aquesta manera es podrà anar al menú de contactes, i trobar-ne amb l’opció: Afegir amics. L’aplicació consta de tres menús principals: el central, el principal i la llista d’amics.

Per què té tant d’èxit?

Els usuaris d’aquesta xarxa són principalment joves que s’han sumat a la moda, en canvi el seus pares no hi són (cosa que si succeix a Facebook). Permet que comptin amb més llibertat per expressar-se. Es basa en la imatge, un altre dels punts d’èxit de les xarxes sociales, les fotografies i els videos. I el tercer punt, viu el moment, res de veure posts de fa uns dies, fotografies de les vacances de fa 4 anys, Snapchat es basa en la temporalitat, en viure el segon.

Si vols amplliar la informació sobre Snapchat:

esp_ Si has llegado a hacerte la pregunta, ¿qué es SNAPCHAT ?, ya estás en un punto muy avanzado. El mundo de las redes sociales avanza de manera continua y a una velocidad exponencial. La red social SNAPCHAT es uno de los últimos fenómenos (quizás en el tiempo en que lees este texto ya se ha quedado atrás). SNAPCHAT funciona de manera similar a una app de mensajería instantánea, permite enviado mensajes en formato de fotos o videos a tus contactos, pero la principal diferencia es que tú seleccionas el tiempo que el receptor podrá ver este mensaje antes de que se destruya.

Si ya has visto el fantasma blanco sobre fondo amarillo es que ya conoces (al menos el nombre) la red social. Ahora tienes que animar a usarla.

Logo Snapchat

Su funcionamiento es sencillo. Primero hay que registrarse mediante un correo electrónico, estableciendo la fecha del día, y la fecha de nacimiento. Después hay que elegir un nombre de usuario y, si se quiere, asociar un número de Snapchat para encontrar de manera más rápida a usuarios amigos que lo utilicen. Una vez creada la cuenta, se pueden editar campos del menú principal desde las preferencias. Desde el menú, se puede cambiar el número de teléfono asociado. No obstante, no se puede modificar el nombre de usuario. En caso de querer crear un nuevo nombre, es recomendable ir a Preferencias> Desconectar y crear un nuevo usuario. Para añadir amigos, lo más recomendable es asociar un número de teléfono a la cuenta propia ya existente. De esta manera se podrá ir al menú de contactos, y encontrar con la opción: Añadir amigos. La aplicación consta de tres menús principales: el central, el principal y la lista de amigos.

¿Por qué tiene tanto éxito?
Los usuarios de esta red son principalmente jóvenes que se han sumado a la moda, en cambio sus padres no están (cosa que si sucede en Facebook). Permite que cuenten con más libertad para expresarse. Se basa en la imagen, otro de los puntos de éxito de las redes sociales, las fotografías y los videos. Y el tercer punto, vive el momento, nada de ver entradas de hace unos días, fotografías de las vacaciones de hace 4 años, Snapchat se basa en la temporalidad, en vivir el segundo.

Si quieres amplliar la información:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s