YouTube

Canal de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) / Canal de la Assemblea Nacional Catalana (ANC)

L’11 de setembre és la Diada de Catalunya. Al marge de les idees polítiques, aquest diumenge la població catalana està cridada a manifestar-se de la mà de l’Assemblea Nacional Catalana.

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) és una organització que es defineix com a popular, unitària, plural i democràtica que té per objectiu aconseguir la independència de Catalunya mitjançant la constitució d’un estat de dret, democràtic i social.

Per aconseguir els seus propòsits, aposten fortament pel màrqueting visual i el seu canal YouTube és una mostra. El canal, creat al juliol de 2012, compta amb 8.703 subscriptors i 2.749.076 visualitzacions. Aquest s’estructura en diferents seccions com: 

  • Vídeos promocionals ANC
  • ANC Internacional
  • Signa un vot per la independència

Els vídeos són frescos i dinàmics. Compten amb el suport dels seus seguidors per a participar en ells i destaquen per la seva claredat i didàctica.

esp_ El 11 de septiembre es la Diada de Cataluña. Al margen de las ideas políticas, este domingo la población catalana está llamada a manifestarse de la mano de la Assemblea Nacional Catalana (ANC).

La Assemblea Nacional Catalana (ANC) es una organización que se define como popular, unitaria, plural y democrática que tiene por objetivo conseguir la independencia de Cataluña mediante la constitución de un estado de derecho, democrático y social.

Para conseguir sus propósitos, apuestan fuertemente por el marketing visual y su canal YouTube es una muestra. El canal, creado en julio de 2012, cuenta con 8.703 suscriptores y 2.749.076 visualizaciones. Este se estructura en diferentes secciones como:

  • Vídeos promocionales ANC
  • ANC Internacional
  • Firma un voto por la independencia

Los videos son frescos y dinámicos. Cuentan con el apoyo de sus seguidores para participar en ellos y destacan por su claridad y didáctica.
Os dejamos con uno de sus vídeos más recientes.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.