Instagram

Novetats a Instagram: perfil d’empresa i Stories / Novedades en Instagram: perfil de empresa y Stories

Instagram ha presentat aquest estiu dues novetats destacades: la incorporació d’Stories (per fer front a Snapchat) i el perfil d’empresa.

En el cas d’Stories, si tens un compte ja hauràs vist, que ha presentat una fila a la part superior. Bàsicament, del que es tracta és de pujar fotos o vídeos, que pots editar amb text i / o símbols i publicar-la perquè es vegi en forma de diapositives juntament amb les històries dels teus contactes. Cada història dura 24 hores, però pots eliminar-la quan vulguis. Una funció molt similar a Snapchat.

En el cas del perfil d’empresa, des del mes de juliol ja està disponible per a tots els usuaris, després d’un periode reservat a grans comptes.

Característiques principals d’un perfil d’empresa a Instagram (informació del web www.vilmanunez.com):

 • El botó per compartir a Facebook publicarà els teus continguts en una pàgina de fans, mai més anirà al teu perfil personal.
 • La biografia del teu perfil inclourà un botó de contacte.
 • La biografia del teu perfil inclourà la categoria del teu negoci (la mateixa que tens a la teva pàgina de fans). Exemple: figura pública.
 • La biografia del teu perfil inclourà un enllaç amb adreça física que serà clicable al mapa predeterminat de les teves seguidors.
 • Mitjançant el perfil d’empresa tens accés a mètriques per mesurar l’efectivitat de la teva administració i dels teus continguts.
 • Amb el perfil d’empresa podràs promocionar els continguts amb publicitat per arribar al teu audiència i potenciar els teus resultats.

El primer pas per tenir un perfil d’empresa a Instagram és tenir una página a Facebook. I després es tracta d’un procés molt ràpid, només has de seguir aquests pasos.

I ja pots començar a estudiar les mètriques.

Instagram filters
Collage amb els diferents filtres que es poden utilitzar a Instagram

esp_ Instagram ha presentado este verano dos novedades destacadas: la incorporación de Stories (para hacer frente a Snapchat) y el perfil de empresa.

En el caso de Stories, si tienes una cuenta ya habrás visto, que ha presentado una fila en la parte superior. Bàsicament, de lo que se trata es de subir fotos o vídeos, que puede editar con texto y / o símbolos y publicarse la que se vea en forma de diapositivas junto con las historias de tus contactos. Cada historia dura 24 horas, pero puedes eliminarla cuando quieras. Una función muy similar a Snapchat.

En el caso del perfil de empresa, desde el mes de julio ya está disponible para todos los usuarios, después de un periodo reservado a grandes cuentas.

Características principales de un perfil de empresa en Instagram (información de la web www.vilmanunez.com):

 

 • El botón para compartir en Facebook publicará tus contenidos en  una página de fans, nunca más irá a tu perfil personal.
 • La biografía de tu perfil incluirá un botón de contacto.
 • La biografía de tu perfil incluirá la categoría de tu negocio (la misma que tienes en tu página de fans). Ejemplo: figura pública.
 • La biografía de tu perfil incluirá un enlace con dirección física que será clicable al mapa predeterminado de tus seguidores.
 • A través del perfil de empresa tienes acceso a métricas para medir la efectividad de tu gestión y de tus contenidos.
 • Con el perfil de empresa podrás promocionar los contenidos con publicidad para llegar a tu audiencia y potenciar tus resultados.

El primer paso para tener un perfil de empresa en Instagram es tener una página en Facebook. Y luego se trata de un proceso muy rápido, sólo tienes que seguir estos pasos.

Y ya puedes empezar a estudiar las métricas.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s