infografia · social media

Com relacionar-se amb els mitjans / Cómo relacionarse con los medios

Com ha anat l’estiu? Heu descansat prou i ja esteu preparats i amb piles per començar de nou? Doncs com avui és el primer dia de setembre us regalem una infografia que ens encanta, feta per Kantarmedia. Què us sembla?

La nostra idea és començar una nova etapa el curs 2016-2017 i anar-vos presentant diferents novetats els propers mesos. Com molts de vosaltres, acabem de tornar de les vacances amb noves idees i les piles carregades, però el dia a dia ens absorbeix.

Per això, els propers mesos anirem fent els canvis de manera progressiva.

De moment us presentem el nostre planning.

Cada dilluns trobareu una entrada sobre una infografia. MiM Comunicació aposta pel màrqueting visual, per això, cada setmana dedicarem una entrada a una infografia i també a un vídeo. Els dilluns us presentarem una infografia interessant i el divendres un vídeo per obrir el cap de setmana.

Comencem el mes de setembre amb ¿Cómo ser una campeón de las relaciones con los medios?

 

esp_ ¿Cómo ha ido el verano? ¿Habéis descansado lo suficiente y ya estáis preparados  y con pilas para empezar de nuevo? Pues como hoy es el primer día de septiembre os regalamos una infografia que nos encanta, hecha por Kantarmedia. ¿Qué os parece?

Nuestra idea es comenzar una nueva etapa en el curso 2016-2017 e iros presentando diferentes novedades en los próximos meses. Como muchos de vosotros, acabamos de regresar de las vacaciones con nuevas ideas y las pilas cargadas, pero el día a día nos absorbe.

Por ello, los próximos meses iremos haciendo los cambios de manera progresiva.

De momento os presentamos nuestro planning.

Cada lunes encontrareis una entrada sobre una infografía. MiM Comunicació apuesta por el marketing visual, por eso, cada semana dedicaremos una entrada a una infografía y también a un vídeo. Los lunes os presentaremos una infografía interesante y el viernes un video para abrir el fin de semana.

Empezamos el mes de septiembre con ¿Cómo ser una campeón de las relaciones con los medios?

infografia

blognewsintelligence.kantarmedia.es

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s