Facebook

Eines per analitzar les estadístiques de Facebook / Herramientas para analizar las estadísticas de Facebook

Gràcies al Col·legi de Periodistes de Catalunya, vam assistir una xerrada sobre Mètriques i xarxes socials impartida per la Pilar Yépez, on ens van donar tres eines per analitzar les estadístiques de Facebook. Tres eines que complementen Facebook Insights i que et permeten conèixer amb més detalls quins continguts agraden a la teva audiència, entre d’altres. Són:

  • Likealyzer: eina d’anàlisis gratuïta que t’ajuda a mesurar i analitzar el potencial i l’eficàcia de les teves pàgines de Facebook. Se li permet controlar, comparar i explorar totes les possibilitats de la pàgina de Facebook mitjançant l’avaluació de la seva activitat per garantir el seu èxit a la xarxa social més popular al món.
  • Wiselytics: eina d’anàlisi gratuït dels de mitjans socials més completa del mercat, el que permet aprofitar plenament la seva activitat en els mitjans socials.
  • Simply Measured: einà molt gràfic per veure els teus resultats a la xarxa social Facebook. Pots sol·licitar una demo on veure senyals de comportament social per a tots els canals, informes per mesurar ràpidament l’impacte i proporcionar una visió sobre els consumidors, el contingut, els competidors, i les converses en línia.

likealyzer

esp_  Gràcies al Col·legi de Periodistes de Catalunya, asistimos una charla sobre Métricas y redes sociales impartida por Pilar Yépez, donde nos dieron tres herramientas para analizar las estadísticas de Facebook. Tres herramientas que complementenFacebook Insights y que te permiten conocer con más detalles qué contenidos gustan a tu audiencia, entre otros. son:

  • Likealyzer: herramienta de análisis gratuita que te ayuda a medir y analizar el potencial y la eficacia de tus páginas de Facebook. Se le permite controlar, comparar y explorar todas las posibilidades de la página de Facebook mediante la evaluación de su actividad para garantizar su éxito en la red social más popular en el mundo.
  • Wiselytics: herramienta de análisis gratuito de los medios sociales más completa del mercado, lo que permite aprovechar plenamente su actividad en los medios sociales.
  • Simply Measured: herramienta muy gráfica para ver tus resultados en la red social Facebook. Puedes solicitar una demo donde ver señales de comportamiento social para todos los canales, informes para medir rápidamente el impacto y proporcionar una visión sobre los consumidores, el contenido, los competidores, y las conversaciones en línea.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.