social media

Neix el portal en anglès de Xarxanet.org / Nace el portal en inglés de Xarxanet.org

Xarxanet.org estrena Nonprofit, un nou portal d’actualitat sobre tercer sector i voluntariat en llengua anglesa. El portal vol ser un espai de trobada per als líders, professionals i altres agents d’interès del tercer sector a nivell internacional i donar visibilitat de la tasca de les entitats catalanes a l’exterior.

Nonprofit serà, en primer lloc, un espai de reflexió i de debat al voltant dels reptes i temes d’interès pel sector. Però el portal possibilitarà també l’intercanvi de bones pràctiques i experiències rellevants desenvolupades per entitats d’arreu del món. Les entitats catalanes disposen, doncs, d’una nova finestra per donar a conèixer la seva realitat i els projectes que duen a terme.

El portal comptarà amb tres seccions (notícies, entrevistes i opinió) i un butlletí mensual, al qual us podeu subscriure i que està previst que entri en funcionament el proper mes de maig.

També es comptarà amb un nou usuari de Twitter @nonprofit_cat per tal de donar ressò a tot allò que es vagi publicant al portal així com per donar veu als diferents agents del sector a nivell internacional.

nonprofit

esp_  Xarxanet.org estrena Nonprofit, un nuevo portal de actualidad sobre tercer sector y voluntariado en lengua inglesa. El portal pretende ser un espacio de encuentro para los líderes, profesionales y otros agentes de interés del tercer sector a nivel internacional y dar visibilidad de la labor de las entidades catalanas en el exterior.

Nonprofit será, en primer lugar, un espacio de reflexión y de debate en torno a los retos y temas de interés para el sector. Pero el portal posibilitará también el intercambio de buenas prácticas y experiencias relevantes desarrolladas por entidades de todo el mundo. Las entidades catalanas disponen, pues, de una nueva ventana para dar a conocer su realidad y los proyectos que llevan a cabo.

El portal contará con tres secciones (noticias, entrevistas y opinión) y un boletín mensual, al que se puede suscribir y que está previsto que entre en funcionamiento el próximo mes de mayo.

También se contará con un nuevo usuario de Twitter @nonprofit_cat para dar eco a lo que se vaya publicando en el portal así como para dar voz a los diferentes agentes del sector a nivel internacional.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.