Instagram

Instagram: amplia els seus vídeos a 60 segons / amplía sus vídeos a 60 segundos

Instagram segueix renovant-se i actualitzant-se. Els vídeos són el mitjà preferit de molts usuaris, sobretot dels més joves, i per això la xarxa social d’imatges va apostar per incorporar vídeos de fins a 15 segons de durada. La seva proposta ha arrasat i per això, Instagram ha decidit augmentar en breu el límit dels seus vídeos fins a 60 segons, com han informat al seu blog.

Coming Soon: Longer Video on Instagram, amb aquest títol aquesta setmana la xarxa ha informat de les seves intencions. Els vídeos de 60 segons a Instagram van començar a arribar el dimarts 29 de març, a l’aplicació per iOS, i sense esmentar contingents ni plataformes, es diu que estaran disponibles “per a tots en els pròxims mesos”. I sobretot, l’eterna pregunta: per què Android sempre per darrere en actualizacions d’Instagram?

En aquest enllaç pots veure les instruccions per poder fer un vídeo a partir de diversos vídeos de la teva llibreria. Segons Instagram, els ‘multiclips’ ja estan disponibles aquesta setmana per a la versió d’Instagram a iOS 7.19 i en els últims sis mesos, el consum de vídeo en l’aplicació va augmentar en un 40%, d’allí que l’app vulgui que les persones puguin compartir les seves experiències amb la possibilitat de tenir vídeos més llargs.

esp_ Instagram sigue renovándose y actualizándose. Los vídeos son el medio preferido de muchos usuarios, sobretodo de los más jóvenes, y por eso la red social de imágenes apostó por incorporar vídeos de hasta 15 segundos de duración. Su propuesta ha arrasado y por eso, Instagram ha decidido aumentar en breve el límite de sus vídeos hasta 60 segundos, como han informado en su blog.

Coming Soon: Longer Video on Instagram, con este título esta semana la red ha informado de sus intenciones. Los vídeos de 60 segundos en Instagram comenzaron a llegar el martes 29 de marzo, a la aplicación para iOS, y sin mencionar cupos ni plataformas, se dice que estarán disponibles “para todos en los próximos meses”.  Y sobre todo, la eterna pregunta: ¿por qué Android siempre por detrás en actualizaciones de Instagram?

En este enlace puedes ver las instrucciones para poder hacer un video a partir de varios videos de tu librería. Según Instagram, los ‘multiclips’ ya están disponibles esta semana para la versión de Instagram en iOS 7.19 y en los últimos seis meses, el consumo de video en la aplicación aumentó en un 40%, de allí que la app quiera que las personas puedan compartir sus experiencias con la posibilidad de tener videos más largos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.