Facebook

Coneixes l’algoritme de Facebook? / Conoces el algoritmo de Facebook?

D’algoritmes, n’hi ha molts.  Un dels més coneguts al món de la comunicació és l’algoritme de Google, per posicionar les entrades al cercador, però la xarxa social Facebook, també té un algoritme. L’algoritme de Facebook s’anomena EDGE RANK. El Edge Rank és l’algoritme que fa servir Facebook per gestionar la publicació de continguts en el News Feed dels usuaris.

Un dels nostres objectius a Facebook és que els nostres continguts arribin a un major possible de seguidors i d’altres usuaris. Igual que Google posiciona textos en funció de la seva autoritat per a cada paraula clau, Facebook posiciona continguts dins del News Feed de cada usuari en funció de la rellevància que considera que poden tenir per a aquesta persona.Per tant, el contingut és clau per millorar el teu Edge Rank. Com expliquen a SemRush, es tracta d’un cercle viciós:

El contingut de qualitat et permetrà crear un cercle virtuós amb l’Edge Rank que et portarà a incrementar la visibilitat de les teves publicacions. Si comparteixes continguts que agraden molt, aconseguiràs interaccions (clics, views, likes, shares, ).  Si aconsegueixes interaccions, el teu Edge Rank creixerà. Quan el teu Edge Rank millori, la visibilitat dels teus continguts dins de Facebook s’ampliarà. Això, al seu torn, multiplicarà les teves opcions d’aconseguir incrementar la teva massa crítica global, la massa específica que rep impressions dels teus continguts i, per tant, el volum d’usuaris susceptibles de generar interaccions i seguir millorant el teu Edge Rank.

Per tant, has de seguir el cercle. Comença per crear contingut de qualitat, interactiu amb els teus seguidors, publica segons els horaris i així segueix i segueix per millorar el teu Edge Rank.

http://www.socialbakers.com/blog/1304-understanding-increasing-facebook-edgerank
http://www.socialbakers.com/blog/1304-understanding-increasing-facebook-edgerank

esp_ De algoritmos, hay muchos. Uno de los más conocidos en el mundo de la comunicación es el algoritmo de Google, para posicionar las entradas en el buscador, pero la red social Facebook, también tiene un algoritmo. El algoritmo de Facebook se llama EDGE RANK. El Edge Rank es el algoritmo que utiliza Facebook para gestionar la publicación de contenidos en el News Feed de los usuarios.

Uno de nuestros objetivos en Facebook es que nuestros contenidos lleguen a un mayor posible de seguidores y de otros usuarios. Al igual que Google posiciona textos en función de su autoridad para cada palabra clave, Facebook posiciona contenidos dentro del News Feed de cada usuario en función de la relevancia que considera que pueden tener para esta persona.Per tanto, el contenido es clave para mejorar tu Edge Rank. Como explican en SemRush, se trata de un círculo vicioso:

El contenido de calidad te permitirá crear un círculo virtuoso con el Edge Rank que te llevará a incrementar la visibilidad de tus publicaciones. Si compartes contenidos que gustan un montón, conseguirás interacciones (clicks, views, likes, shares,…). Si consigues interacciones, tu Edge Rank crecerá. Cuando tu Edge Rank mejore, la visibilidad de tus contenidos dentro de Facebook se ampliará. Eso, a su vez, multiplicará tus opciones de conseguir incrementar tu masa crítica global, la masa específica que recibe impresiones de tus contenidos y, por tanto, el volumen de usuarios susceptibles de generar interacciones y seguir mejorando tu Edge Rank…

Por lo tanto, debes seguir el círculo. Comienza por crear contenido de calidad, interactivo con tus seguidores, publica según los horarios y así sigue y sigue para mejorar tu Edge Rank.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.