slideshare

Què ha passat amb Slideshare? / ¿Qué ha pasado con Slideshare?

Slideshare, la xarxa social pensada per compartir presentacions, sembla que ja no està de moda. Malgrat que slideshare pot aportar serioses avantatges a les empreses, com atreure trànsit de qualitat, generar contingut de qualitat relacionat amb la nostra empresa o marca o presentar un catàleg de productes i / o serveis, no és una de les xarxes socials amb més seguidors. Slideshare compta amb un blog amb informacions interessants per crear més i millors presentacions.

SlideShare, una empresa de LinkedIn, és la comunitat més gran del món per compartir presentacions. El Bloc SlideShare és un espai per discutir i compartir les millors pràctiques en el lloc, presentacions favorites, noves característiques i més. LinkedIn està apostant per potenciar aquesta xarxa i posicionar-la com la xarxa de les presentacions”.

https://blog.slideshare.net/

esp_ Slideshare, la red social pensada para compartir presentaciones, parece que ya no está de moda. A pesar que slideshare puede aportar serias ventajas a las empresas, como atraer tráfico de calidad, generar contenido de calidad relacionado con nuestra empresa o marca o presentar un catálogo de productos y/o servicios, no es una de las redes socials con más seguidores. Slideshare cuenta con un blog con informaciones interesantes para crear más y mejores presentaciones. 

SlideShare, una empresa de LinkedIn, es la comunidad más grande del mundo para compartir presentaciones. El Blog SlideShare es un espacio para discutir y compartir las mejores prácticas en el sitio, presentaciones favoritas, nuevas características y más. LinkedIn está apostando por potenciar esta red y posicionarla como la red de las “presentaciones”. 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.