google

Google eliminarà els anuncis laterals? / ¿Google eliminará los anuncios laterales?

El model de negoci de Google es basa en els ingressos per publicitat. Doncs el gegant dels cercadors, segons explica Diego Pablos, Google eliminarà els anuncis laterals del cercador.

Doncs bé, tot apunta que pròximament Google vol eliminar gradualment aquesta columna de la dreta i es limitarà a mostrar anuncis en els quatre primers resultats de cerca. D’aquí a un temps quan es vagi fent gradual aquest canvi la pantalla que ens trobarem a les nostres recerques serà d’una sola columna.

http://the-media-image.com/blog/google-to-remove-right-hand-side-ads-on-desktop/
http://the-media-image.com/blog/google-to-remove-right-hand-side-ads-on-desktop/

La publicitat es concentrarà per tant en la part superior de les cerques. Per descomptat, això tindrà repercussions massives per als anunciants de cerca. Caldrà competir per les primeres posicions. A més, l’impacte en el SEO no pot ser subestimada, ja que amb quatre anuncis a la part superior de la pàgina, els resultats orgànics probablement seran empesos sota la tapa per complet.

Llegir més: http://the-media-image.com/blog/google-to-remove-right-hand-side-ads-on-desktop/#ixzz40ix7Yn4L

esp_ El modelo de negocio de Google se basa en los ingresos por publicidad. Pues el gigante de los buscadores, según explica Diego Pablos, Google eliminará los anuncios laterales del buscador.

Pues bien, todo apunta a que próximamente Google quiere eliminar gradualmente esta columna de la derecha y se limitará a mostrar anuncios en los cuatro primeros resultados de búsqueda. Dentro de un tiempo cuando se vaya haciendo gradual este cambio la pantalla que nos encontraremos en nuestras investigaciones será de una sola columna.

Por supuesto, esto tendrá repercusiones masivas para los anunciantes de búsqueda. Los anunciantes competirán por las primeras posiciones. Además, el impacto en el SEO no puede ser subestimada, ya que con cuatro anuncios en la parte superior de la página, los resultados orgánicos probablemente serán empujados debajo de la tapa por completo.

Leer más: http://the-media-image.com/blog/google-to-remove-right-hand-side-ads-on-desktop/#ixzz40ix7Yn4L

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.