Uncategorized

Saps què és el Marqueting de permís? / ¿Sabes qué es el Marketing de permiso?

Fa uns anys l’especialista en marqueting Seth Godin va publicar un best seller on afirmava que una de les claus d’èxit d’una campanya de marqueting ha de ser “el permís”. En què consisteix? Doncs és tan senzill com demanar permís als teus potencials clients per enviar-los informació. Amb això, a més i com a part molt important, aconseguim dades de contacte.

Aquest sistema no es tradueix immediatament amb vendes, com tots sabem, però si és una bona manera de començar a contactar amb gent i a fer-se conèixer d’una manera més activa, amb el seu consentiment.

chiste
http://www.ascontrol.org

esp_ Hace unos años el especialista en marketing Seth Godin publicó un best seller donde afirmaba que una de las claves de éxito de una campaña de marketing debe ser “el permiso”. ¿En qué consiste? Pues es tan sencillo como pedir permiso a tus potenciales clientes para mandarles información. Con ello, además y como parte muy importante, acosneguim datos de contacto.

Este sistema no se traduce inmediatamente con ventas, como todos sabemos, pero si es una buena manera de empezar a contactar con gente y en haciéndose conocer de una manera más activa, con su consentimiento.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s