YouTube

El Rubius, un youtuber que enganxa / engancha

Tots aquells que no sou molt seguidors de youtubers de la xarxa social YouTube potser no coneixeu El Rubius. En canvi, els fans de la xarxa social de videos segur que coneixen aquest youtubers.

Rubén Doblas Gundersen, més conegut com “El Rubius” o “Rubius” (Mijas 13 de febrer de 1990), és un videoproductor a la plataforma YouTube d’origen espanyol. A data de febrer de 2016, és el youtuber més seguit del seu país, el segon en llengua espanyola i el 4t més popular de YouTube a nivell global.nota març. La temàtica principal dels seus vídeos són els videojocs comentats, tractats d’una forma humorística.

El Rubius compta amb dos canals, elrubius i elrubiusOMG, sent aquest últim l’únic que utilitza actualment. Us deixem amb alguns videos per conèixer el seu èxit.

esp_ Todos aquellos que no sois muy seguidores de YouTubers de la red social YouTube quizás no conoce El Rubius. En cambio, los fans de la red social de videos seguro que conocen este YouTubers.

Rubén Doblas Gundersen, más conocido como “El Rubius” o “Rubius” (Mijas, 13 de febrero de 1990), es un videoproductor en la plataforma YouTube de origen español. A fecha de febrero de 2016, es el youtuber más seguido de su país, el segundo en lengua española y el 4º más popular de YouTube a nivel global. La temática principal de sus vídeos son los videojuegos comentados, tratados de una forma humorística.

El Rubius cuenta con dos canales, elrubius y elrubiusOMG, siendo este último el único que utiliza actualmente. Os dejamos con algunos vídeos para conocer su éxito.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.