Dropbox

Dropbox: novetats sobre enllaços compartits / novedades sobre enlaces compartidos

Dropbox segueix actualitzant les seves funcionalitats i pensant en els usuaris. Una de les darrers novetats està centrada en els enllaços compartits.

Els enllaços compartits romandran actius encara que moguis o canviïs de nom l’arxiu o la carpeta. Així que si, per exemple, has de reorganitzar el teu Dropbox, no t’has de preocupar d’interrompre l’accés als arxius que has compartit.

Si mai vols deixar de compartir una cosa que ja has enviat (com impedir l’accés a un document confidencial), inhabilitar un enllaç actiu és molt senzill. Després d’iniciar sessió en dropbox.com, fes clic a l’enllaç al costat del fitxer o carpeta i en “eliminar enllaç” a la cantonada superior dreta del quadre que apareix. L’enllaç també es pot eliminar en dropbox.com/links. Aquí, fes clic a la ‘x’ al costat del fitxer o la carpeta.

Per obtenir més informació sobre aquesta novetat, accedeix al  Centre d’Ajuda.

Hem actualitzat el funcionament dels enllaços compartits. Ara són més fàcils d’usar i de mantenir.

Dropbox Business

esp_  Dropbox sigue actualizando sus funcionalidades y pensando en los usuarios. Una de las últimas novedades está centrada en los enlaces compartidos.

Los enlaces compartidos permanecerán activos aunque muevas o cambies de nombre el archivo o la carpeta. Así que si, por ejemplo, tienes que reorganizar tu Dropbox, no tienes que preocuparte de interrumpir el acceso a los archivos que has compartido.

Si alguna vez quieres dejar de compartir algo que ya has enviado (como impedir el acceso a un documento confidencial), inhabilitar un enlace activo es muy sencillo. Después de iniciar sesión en dropbox.com, haz clic en el enlace junto al archivo o carpeta y en “eliminar enlace” en la esquina superior derecha del cuadro que aparece. El enlace también se puede eliminar en dropbox.com/links. Ahí, haz clic en la ‘x’ junto al archivo o la carpeta.

Para obtener más información sobre esta novedad, accede al Centro de asistencia.

Hemos actualizado el funcionamiento de los enlaces compartidos. Ahora son más fáciles de usar y de mantener.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s