Contabilidad

També necessites un programa de facturació / También necesitas un programa de facturación

Com a autònom o petit empresari del món de la comunicació, també necessites tenir els teus comptes al dia i ordenats, per això, el títol d’aquest post: també necessites un programa de facturació. Recentment ens han presentat el programa Billage, “un programari CRM cloud àgil i fàcil per a incrementar les teves vendes registrant teus contactes i les tasques realitzades. Accedeix al teu calendari de tasques des de qualsevol dispositiu“. Avui us portem un post una mica diferent, a veure que us sembla.

Billage és un servei en línia low-cost pensat per oferir a les microempreses i autònoms una eina de gestió amigable i potent basada en el núvol. Tambíen disposa d’una versió “freemium” per provar l’eina amb totes les seves funcions.

Recentment ha incorporat novetats:

1.- Millores en el layout: la rapidesa de visualització en una sola pantalla és fonamental per tenir tot a la vista de manera àgil per això, han millorat el layout de Billage.

2.- Defineix les teves prioritats: dins de la teva àrea de tasques, ara es pot diferenciar la prioritat de les tasques en tres grups (alta, mitja i baixa) i filtrar les mateixes segons aquest criteri. Un estel de color determinat t’indicarà quin és el nivell d’immediatesa o importància.

3.- Filtrar per etiquetes: identificar per etiquetes i després filtrar en les recerques per aquestes etiquetes.

4.- Marcar les teves tasques finalitzades

5.- Exporta els contractes a Excel: tenir accés a que tots els documents puguin visualitzar-se i tractar-se en programes afins dóna molta rapidesa de gestió. 

6.- Genera una Oferta o Factura directament: realitzar una oferta comercial que ens aporti un nou client o bé una factura que permeti cobrar un treball realitzat són dues de les accions fonamentals en tot negoci ja que és el que farà augmentar els ingressos del nostre negoci.

billage

esp_  Como autónomo o pequeño empresario del mundo de la comunicación, también necesitas tener tus cuentas al día y ordenadas, por ello, el título de este post: también necesitas un programa de facturación. Recientemente nos han presentado el programa Billage, “un software CRM cloud ágil y fácil para incrementar tus ventas registrando tus contactos y las tareas realizadas. Accede a tu calendario de tareas desde cualquier dispositivo”. Hoy os traemos un post un poco diferente, a ver que os parece.

Billage es un servicio en línea low-cost pensado para ofrecer a las microempresas y autónomos una herramienta de gestión amigable y potente basada en la nube. Tambíen dispone de una versión “freemium” para probar la herramienta con todas sus funciones.

Recientemente ha incorporado novedades:


1.- Mejoras en el layout: la rapidez de visualización en una sola pantalla es fundamental para tener todo a la vista de manera ágil por ello, han mejorado el layout de Billage.
 

2.- Define tus prioridades: dentro de tu área de tareas, ahora se puede diferenciar la prioridad de las tareas en tres grupos (alta, media y baja) y filtrar las mismas según este criterio. Una estrella de color determinado te indicará cuál es el nivel de inmediatez o importancia. 

3.- Filtrar por etiquetas: identificar por etiquetas y luego filtrar en las búsquedas por estas etiquetas. 

4.- Marcar tus tareas finalizadas 

5.- Exportar los contratos a Excel: tener acceso a todos los documentos puedan visualizarse y tratarse en programas afines da mucha rapidez de gestión. 

6.- Genera una Oferta o Factura directamente: realizar una oferta comercial que nos aporte un nuevo cliente o una factura que permita cobrar un trabajo realizado son dos de las acciones fundamentales en todo negocio ya que es lo que hará aumentar los ingresos de nuestro negocio.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.