blocs · Linkedin

Descobrint blogs: Todo LinkedIn / Descubriendo blogs: Todo LinkedIn

I avui ens fem una mica d’autopromoció i us portem el blog Todo LinkedIn, un blog pensat per conèixer la xarxa social de contactes professionals. En aquest blog podeu trobar informació sobre LinkedIn, les darrers novetats, com crear el teu perfil, participar en grups, aconseguir trobar feina o crear una xarxa de contactes importants, així com conèixer noves funcionalitats de la xarxa: LinkedIn Pulse, campanyes de publicitat, conèixer canals de YouTube.

Es tracta d’una aposta per donar a conèixer LinkedIn, una xarxa que compta amb molts usuaris, però que encara és una desconeguda per molts d’altres.

Podeu estar connectats amb Todo LinkedIn a través de:
Facebook
Twitter
Google+

infografia_linkedin_websa

Ostersund, Sweden -August 3, 2014:  Linkedin website under a magnifying glass.  Linkedin is a business oriented social networking website.

linkedintips

esp_ Y hoy nos hacemos un poco de autopromoción y os traemos el blog  Todo LinkedIn, un blog pensado para conocer la red social de contactos profesionales. En este blog puede encontrar información sobre LinkedIn, las últimas novedades, como crear tu perfil, participar en grupos, conseguir encontrar trabajo o crear una red de contactos importantes, así como conocer nuevas funcionalidades de la red: LinkedIn Pulse, campañas de publicidad, conocer canales de YouTube.

Se trata de una apuesta por dar a conocer LinkedIn, una red que cuenta con muchos usuarios, pero que todavía es una desconocida para muchos.

Puedes estar conectado con Todo LinkedIn a través de:

Facebook
Twitter
Google+

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s