blocs

Coneixent blogs: Social Media en Investigación / Conociendo blogs: Social Media en Investigación

Seguint amb la proposta de presentar-vos blogs, avui us portem: Social Media en Investigación. En aquest blog podem conèixer la relació entre ciència/investigadors i les xarxes socials.

Com utilitzen els científics les xarxes socials? És possible que visquem en un espai virtual amb molt soroll, amb un excés d’informació que ens aclapara i amb massa eines que arriben a saturar. No obstant això, els avantatges i el potencial de les xarxes socials és enorme i hem d’aprendre encara a gestionar-los de una forma racional i assossegada perquè ens ofereixen grans oportunitats que no hauríem de deixar escapar. En aquest bloc, intentarem donar-vos alguns tips que us serveixin de guia.

Social Media en Investigación ens dóna a conèixer xarxes socials científics com Researchgate, Mendeley o Academia.edu. Així com estudis sobre xarxes socials.

Pots estar connectat amb aquest blog a:
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn

socialmediaeninvestigacion

esp_ Siguiendo con la propuesta de presentaros blogs, hoy os traemos: Social Media en Investigación. En este blog podemos conocer la relación entre ciencia / investigadores y las redes sociales.

¿Cómo utilizan los científicos las redes sociales?

Es posible que vivamos en un espacio virtual con mucho ruido, con un exceso de información que nos abruma y con demasiadas herramientas que llegan a saturarnos. Sin embargo, las ventajas y el potencial de las redes sociales es enorme y hemos de aprender todavía a gestionarlos de una forma racional y sosegada porque nos ofrecen grandes oportunidades que no deberíamos dejar escapar. En este blog, intentaremos daros algunos tips que os sirvan de guía.

Social Media en Investigación nos da a conocer redes sociales científicas como Researchgate, Mendeley o Academia.edu, así como estudios sobre redes sociales.

Puedes estar conectado con este blog en:
Pots estar connectat amb aquest blog a:
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s