blocs

Coneixent blogs: Miss Gourmand / Conociendo blogs: Miss Gourmand

Aquesta setmana us volem donar a conèixer alguns blogs que seguim i que els trobem especialment interessants.
Entre ells trobem Miss Gourmand.

Miss Gourmand, un blog a on compartir la passió per la cuina

Així es presenten la Clara i la Isaura, dues enamorades de la cuina!: “Ens encanta passar-nos-ho bé cuinant, però també menjant. Ho reconeixem, vivim per menjar i no mengem per viure :$ Qualsevol excusa és bona per fer-nos un sopar de llepar-se’n els dits o per passar-nos la tarda del diumenge preparant un deliciós pastís. Ens apassiona estar entre fogons, desconnectar del ritme frenètic del dia a dia i descobrir nous plats, nous sabors i nous ingredients amb els que jugar!”

I la seva passió l’han plasmat a Internet amb un blog cuidat en el disseny i en el contingut. Receptes innovadores i fàcils de realitzar acompanyades amb fotografies de qualitat. Ja fa més d’un any que acompanyen als seus seguidors amb “les receptes que ens fan la boca aigua, els llibres de cuina que ens inspiren, els ingredients que mai falten a la nostra nevera i, fins i tot, idees per convertir casa teva en un espai food-friendly.”

Aquí teniu les xarxes socials per estar connectat amb Miss Gourmand:
FacebookTwitter
YouTube
LinkedIn
Instagram

missgourmand

esp_  Esta semana os queremos dar a conocer algunos blogs que seguimos y que los encontramos especialmente interesantes.
Entre ellos encontramos Miss Gourmand.

Miss Gourmand, un blog donde compartir la pasión por la cocina

Así se presentan Clara y la Isaura, dos enamoradas de la cocina !: “Nos encanta pasarlo bien cocinando, pero también comiendo. Lo reconocemos, vivimos para comer y no comemos para vivir: $ Cualquier excusa es buena para hacer -nos una cena de chuparse los dedos o por pasarnos la tarde del domingo preparando un delicioso pastel. Nos apasiona estar entre fogones, desconectar del ritmo frenético del día a día y descubrir nuevos platos, nuevos sabores y nuevos ingredientes con los que jugar! ”

Y su pasión lo han plasmado en Internet con un blog cuidado en el diseño y en el contenido. Recetas innovadoras y fáciles de realizar acompañadas con fotografías de calidad. Ya hace más de un año que acompañan a sus seguidores con “las recetas que nos hacen la boca agua, los libros de cocina que nos inspiran, los ingredientes que nunca faltan en nuestra nevera y, incluso, ideas para convertir su casa tu en un espacio food-friendly. “

Aquí tenéis las redes sociales para conectados con Miss Gourmand:
FacebookTwitter
YouTube
LinkedIn
Instagram

Anuncis

One thought on “Coneixent blogs: Miss Gourmand / Conociendo blogs: Miss Gourmand

  1. Hola noies! Quina il·lusió veure que parleu del nostre blog!! 🙂 Ens agrada molt que us agradi i que el recomaneu. Moltíssimes gràcies!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.