Twitter

Twitter permite más de 140 carácteres

Twitter permetrà més de 140 caràcters en els seus missatge, segons les recents novetats presentades. Trecebits.com ens ha resumit algunes de les novetats més importants que s’aniran incorporant en els propers mesos. Entre altres coses, direm adéu a les respostes i al punt (. @) davant de l’arrova, i també es deixen de comptar alguns elements per a “eixamplar” els 140 caràcters. Aquests són els canvis més importants implementant al llarg dels propers mesos. No obstant això, perquè els desenvolupadors puguin adaptar les seves aplicacions i els usuaris puguin anar familiaritzant amb les novetats, la companyia ha decidit donar a conèixer públicament avui els canvis que prepara. Així també s’acaba amb les especulacions de les últimes setmanes.

  • Adjunts: Quan s’adjunti una imatge, un arxiu GIF, un vídeo, una enquesta o es citi un tuit, aquests elements no es comptaran com caràcters dins el tuit. És a dir, se seguiran disposant de 140 caràcters. 
  • Respostes: En respondre un tuit, generalment s’esmenta el nom d’usuari (o usuaris) al qual se li respon. A partir d’ara, els caràcters que aquests ocupen no comptaran per al límit de caràcters. Això va a ser important sobretot a l’hora de respondre a diversos usuaris, ja que es podran incloure diferents noms sense quedar-se sense espai, com fins ara.
  • Retuit i cita de missatges propis: A partir d’ara Twitter inclourà el botó de retuit en els propis tuits de l’usuari, perquè pugui retuitearlos (cosa que no es podia fer fins ara) o citar-los quan vulgui.
  • Adéu a .@: Quan un tuit comença amb @ aquest només es mostra a l’usuari que s’esmenta i als usuaris que segueixen tant a remitent com a destinatari. Això seguirà igual, però a partir d’ara si un usuari vol mostrar una resposta a tots els seus seguidors només haurà de fer RT al seu propi tuit. Ja no caldrà fer servir la fórmula convencional “. @”

Més informació a l’article de Trecebits.com.

twitter-follow-me-post

esp_ Twitter permitirá más de 140 carácteres en sus mensaje, según las recientes novedades presentades. Trecebits.com nos ha resumido algunas de las novedades más importantes que se irán incorporando en los próximos meses. Entre otras cosas, vamos a decir adiós a las respuestas y al punto (.@) delante de la arroba, y también se dejan de contar algunos elementos para “ensanchar” los 140 caracteres. Estos son los cambios más importantes implementando a lo largo de los próximos meses. Sin embargo, para que los desarrolladores puedan adaptar sus aplicaciones y los usuarios puedan ir familiarizándose con las novedades, la compañía ha decidido dar a conocer públicamente hoy los cambios que prepara. Así también se acaba con las especulaciones de las últimas semanas.

  • Adjuntos: Cuando se adjunte una imagen, un archivo GIF, un vídeo, una encuesta o se cite un tuit, éstos elementos no contarán como caracteres dentro del tuit. Es decir, se seguirán disponiendo de 140 caracteres.
  • Respuestas: Al responder un tuit, generalmente se menciona el nombre de usuario (o usuarios) al que se le responde. A partir de ahora, los caracteres que éstos ocupan no contarán para el límite de caracteres. Esto va a ser importante sobre todo a la hora de responder a varios usuarios, pues se podrán incluir distintos nombres sin quedarse sin espacio, como hasta ahora.
  • Retuit y cita de mensajes propios: A partir de ahora Twitter incluirá el botón de retuit en los propios tuits del usuario, para que pueda retuitearlos (algo que no se podía hacer hasta ahora) o citarlos cuando quiera.
  • Adiós a.@: Cuando un tuit empieza con @ éste sólo se muestra al usuario que se menciona y a los usuarios que siguen tanto a remitente como a destinatario. Esto seguirá igual, pero a partir de ahora si un usuario quiere mostrar una respuesta a todos sus seguidores sólo tendrá que hacer RT a su propio tuit. Ya no habrá que usar la fórmula convencional “.@”

Más información en el artículo de Trecebits.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s