Aplicacions · APP

Aplicacions per a nens / Aplicaciones para niños

Els nens i la tecnologia van de la mà. Des de petits ja controlen mòbils, tauletes i ordenadors. I per això, també s’han creat aplicacions pensades en ells. Avui us proposem aquestes:

  • Toca Nature: Dóna-li forma a la naturalesa i observa com es desenvolupa. Planta arbres i conrea un bosc. Crea una muntanya i gaudeix de la vista. Recull baies, bolets o fruits secs i alimenta els diferents animals. Aprèn què menja cadascú i descobreix quant triga un ós a sortir. Camina pels diferents paisatges i fes-te amic de una guineu. Captura el moment dels picots zigzaguejant entre els arbres i observa com el dia deixa pas a la nit. Disponible a Google Play i iTunes. Aplicació de pagament.
  • Think Dirty: una app per conèixer els ingredients dels cosmètics i productes d’higiene. El que fa aquesta app és escanejar els codis de barres dels productes cosmètics o d’higiene que tinguem a casa o anem a comprar al supermercat, i informar al moment d’una manera clara, senzilla i intel·ligible, dels ingredients usats en la seva fabricació ..Disponible a l‘iTunes.
  • !Ya apaga esa tableta!: Ja apaga aquesta tauleta! és una app creada per aquestes vegades -que no són poques- en què el pare o la mare estan a punt de tirar per la finestra “aquest aparell del dimoni” que no es desenganxa dels dits dels seus fills. I és que no és fàcil: més enllà dels temes de llibertat i límits que tinguem amb ells, sempre arriba el punt en el qual no ens queda més que cridar Ja s’apaga aquesta tauleta! Una app feta perquè el nen tancament per un moment la tauleta i trobi coses amb les quals interactuar aquí fora, al món real. Exercicis de creativitat, imaginació, observació i escriptura -tots lúdics i entretenidos- que el nen pot emprendre mentre viatja en l’acte, mentre està a casa, mentre està al carrer o fins i tot mentre està en un restorán. Comprèn 120 activitats per a nens, que poden ser realitzades amb recursos mínims i -això sí- un munt de disposició a crear i imaginar. Disponible a l‘iTunes. Aplicació de pagament.

apagalatele

esp_ Los niños y la tecnología van de la mano. Desde pequeños ya controlan móviles, tabletas y ordenadores. Y por eso, también se han creado aplicaciones pensadas en ellos. Hoy os proponemos estas:

  • Toca Nature: Dale forma a la naturaleza y observa cómo se desarrolla. Planta árboles y cultiva un bosque. Crea una montaña y disfruta de la vista. Recoge bayas, setas o frutos secos y alimenta los diferentes animales. Aprende qué come cada uno y descubre cuánto tarda un oso a salir. Camina por los diferentes paisajes y hazte amigo de un zorro. Captura el momento de los pájaros carpinteros zigzagueando entre los árboles y observa como el día deja paso a la noche. Disponible en Google Play y iTunes. Aplicación de pago. 
  • Think Dirty: una app para conocer los ingredientes de los cosméticos y productos de higiene. Lo que hace esta app es escanear los códigos de barras de los productos cosméticos o de higiene que tengamos en casa o vamos a comprar en el supermercado, e informar al momento de una manera clara, sencilla e inteligible, de los ingredientes usados en la su fabricación ..Disponible en iTunes. 
  • !Ya apaga esa tableta!: Ya apaga esta tableta! es una app creada por esas veces -que no son pocas- en que el padre o la madre están a punto de tirar por la ventana “este aparato del demonio” que no se despega de los dedos de sus hijos. Y es que no es fácil: más allá de los temas de libertad y límites que tengamos con ellos, siempre llega el punto en el que no nos queda más que llamar Ya apaga esta tableta! Una app hecha para que el niño cierre por un momento la tableta y encuentre cosas con las que interactuar ahí fuera, en el mundo real. Ejercicios de creatividad, imaginación, observación y escritura -todos lúdicos y entretenidos- que el niño puede emprender mientras viaja en el acto, mientras está en casa, mientras está en la calle o incluso mientras está en un restorán. Comprende 120 actividades para niños, que pueden ser realizadas con recursos mínimos y eso sí un montón de disposición crear e imaginar. Disponible en iTunes.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.