Aplicacions · APP · Instagram

Aplicacions útils per a Instagram / Aplicaciones útiles para Instagram

Instagram és una de les aplicaciones per compartir fotografies i videos amb més seguidors. Sovint, les funcionalitats de la pròpia aplicació es queden curtes i no ens permeten modificar i/o usar les nostres imatges com voldriem. Per això, existeixen aplicacions útils per a Instagram. Semrush ens ha fet una selecció d’aplicacions. Aquí us ensenyem tres.

# 1.- Iconosquare
Una de les millors eines que hi ha en l’actualitat per analitzar lacompte. Et permet fer una gestió global del teu compte, tant és així, que pots comprovar si el teu follow és recíproc, els likes totals que reps, els teus publicacions més populars, els hashtags que més es fan servir dins de la plataforma i moltes més opcions.El gran problema que es planteja ara, és que des de fa un parell de mesos, l’aplicació ha passat a ser de pagament, de manera que només podràs gaudir d’ella una setmana abans de decidir-te a gastar els diners en ella.


# 2.-
INK361
INK361 és una potentíssima eina, que permet agrupar en cercles als seguidors, crear àlbums i gestionar els teus gustos per columnes, molt a l’estil de les aplicacions per gestionar Twitter. Ofereix multitud de característiques, com veure qui et torna el follow, les etiquetes més populars o estadístiques referents al teu compte.


# 3.-
Latergram
Latergram permet pujar fins a 30 publicacions per compte al mes en la seva versió gratuïta, i es pot enllaçar fins a dos comptes alhora. El seu funcionament és molt fàcil, tan sols hauràs d’afegir la publicació que vulguis publicar, introduir els hashtags, la descripció i programar-la en el dia i l’hora seleccionada.

instagram-icon

esp_ Instagram es una de las aplicaciones para compartir fotos y videos con más seguidores. A menudo, las funcionalidades de la propia aplicación se quedan cortas y no nos permiten modificar y / o usar nuestras imágenes como quisiéramos. Por ello, existen aplicaciones útiles para Instagram. Semrush nos ha hecho una selección de aplicaciones. Aquí os enseñamos tres.

Esta selección de herramientas para Instagram que he preparado para ti, la he enfocado desde un punto de vista totalmente subjetivo, habiéndolas probado todas y dándome cada una de ellas un resultado óptimo en la demanda de mis necesidades diarias.

#1.- Iconosquare

Una de las mejores herramientas que hay en la actualidad para analizar lacuenta. Te permite hacer una gestión global de tu cuenta, tanto es así, que puedes comprobar si tu follow es recíproco, los likes totales que recibes, tus publicaciones más populares, los hashtags que más se usan dentro de la plataforma y muchas más opciones.El gran problema que se plantea ahora, es que desde hace un par de meses, la aplicación ha pasado a ser de pago, por lo que sólo podrás disfrutar de ella una semana antes de decidirte a gastarte el dinero en ella.

#2.- INK361

INK361 es una potentísima herramienta, que permite agrupar en círculos a los seguidores, crear álbumes y gestionar tus gustos por columnas, muy al estilo de las aplicaciones para gestionar Twitter. Ofrece multitud de características, cómo ver quién te devuelve el follow, las etiquetas más populares o estadísticas referentes a tu cuenta.

#3.- Latergram

Latergram permite subir hasta 30 publicaciones por cuenta al mes en su versión gratuita, pudiendo enlazar hasta dos cuentas a la vez. Su funcionamiento es muy fácil, tan sólo tendrás que añadir la publicación que quieras publicar, introducir los hashtags, la descripción y programarla en el día y la hora seleccionada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s