Uncategorized

Coneixes la tecnologia ‘beacons’? ¿Conoces la tecnología ‘beacons’?

Què són els beacons? Els beacons (sensors o balises) són petits dispositius sense fil que emeten un senyal de ràdio de curt abast, amb tecnologia Bluetooth 4.0 (anomenat Bluetooth Low Energy ‒BLE‒) i que, a diferència d’altres sensors, es poden comunicar amb un telèfon fins a un distància d’uns 50 metres. Villarejo explica que «el seu ús ha esdevingut interessant per a nombroses companyies perquè és una tecnologia barata ‒tant els dispositius com el seu manteniment‒ i perquè permet connectar llocs físics o objectes mòbils amb usuaris de telèfon intel·ligent».Lluís Villarejo, especialista en tecnologia de la UOC, analitza aquesta tendència.

Cada vegada hi ha més organitzacions a l’Estat i arreu del món que s’interessen per aquesta tecnologia: grans superfícies comercials, aeroports, museus, festivals i bancs, entre altres. I és que el seu gran potencial rau en l’aplicació per a estratègies de màrqueting per mitjà d’un telèfon intel·ligent com també per a millorar l’experiència de l’usuari en diferents contextos.

chistes-graficos-la-clonacion
http://chistesgraficosymas.blogspot.com

esp_ ¿Qué son los beacons? Los beacons (sensores o balizas) son pequeños dispositivos inalámbricos que emiten una señal de radio de corto alcance, con tecnología Bluetooth 4.0 (llamado Bluetooth Low Energy -BLE-) y que, a diferencia de otros sensores, se pueden comunicar con un teléfono hasta un distancia de unos 50 metros. Villarejo explica que «su uso se ha convertido interesante para numerosas compañías porque es una tecnología barata -tanto los dispositivos como su mantenimiento- y porque permite conectar lugares físicos u objetos móviles con usuarios de teléfono inteligente». Luis Villarejo, especialista en tecnología de la UOC, analiza esta tendencia.

Cada vez hay más organizaciones en el Estado y en todo el mundo que se interesan por esta tecnología: grandes superficies comerciales, aeropuertos, museos, festivales y bancos, entre otros. Y es que su gran potencial reside en la aplicación para estrategias de marketing por medio de un teléfono inteligente como para mejorar la experiencia del usuario en diferentes contextos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s