wikipedia

Secrets polèmics del futbol / Secretos polémicos de futbol

La revista Capçalera del Col·legi de Periodistes de Catalunya compta amb una interessant secció sobre webs a càrrec d’Àlex Barnet. En aquest espai trobem en el darrera número el web https://footballleaks2015.wordpress.com/ , el germà de Wikileaks (WikiLeaks és una organització sense afany de lucre que publica documents confidencials filtrats per persones anònimes.)

Football Leaks es confirma com una polèmica font de secrets del món del futbol. Una de les seves especialitats són les xifres i dades reals dels contractes que signen jugadors i clubs. Un dels més darrers el cas Neymar. Alguns mitjans, com la Cadena Ser i el diari Ara, afirmen que els procediments de Football Leaks són molt qüestionables, ja que probablement utilitza virus per entrar furtivament en els sistema informàtics de clubs i organismes.

wikileaks

esp_  La revista Capçalera del Col·legi de Periodistes de Catalunya cuenta con una interesante sección sobre webs a cargo de Àlex Barnet. En este espacio encontramos en el último número la web https://footballleaks2015.wordpress.com/.

Football Leaks se confirma como una polémica fuente de secretos del mundo del fútbol. Una de sus especialidades son las cifras y datos reales de los contratos que firman jugadores y clubes. Uno de los más últimos el caso Neymar. Algunos medios, como la Cadena Ser y el diario Ara, afirman que los procedimientos de Football Leaks son muy cuestionables, ya que probablemente utiliza virus para entrar furtivamente en los sistema informáticos de clubes y organismos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s