Dia de Internet · privacidad internet

17 de maig, Dia d’Internet / 17 de mayo, Día de Internet

Com cada any el 17 de maig celebrem el Dia d’Internet. Encara que Internet no pot ni ha de tenir un dia a l’any perquè sense aquest servei estem perduts, aquest any des de l’Asociación Española de Responsables de Comunidad y Profesionales de Social Media proposen com a tema principal de la celebració “La Privadesa” i et proposem que com professional del social media comparteixis alguns consells, secrets i una mica més (fotos, vídeos, infografies), sobre com protegir les nostres dades i cuidar la nostra privacitat en xarxes socials.

La dinàmica consisteix en què comparteixis via Twitter un missatge amb el teu consell utilitzant el hashtag #AERCOddi, i el dia 17 maig 2016 ‘Retuitejaran als millors missatges! Pots publicar quan vulguis.

Anima’t i participa qui millor que nosaltres per parlar de la privacitat en xarxes socials?

diainternet

esp_ Como cada año el 17 de mayo celebramos el Día de Internet. Aunque Internet no puede ni debe tener un día al año porque sin este servicio estamos perdidos, este año desde la Asociación Española de Responsables de Comunidad y Profesionales de Social Media proponen como tema principal de la celebración es “La Privacidad” y te proponemos que como profesional del social media compartas algunos consejos, secretos y algo más (fotos, vídeos, infografías), sobre cómo proteger nuestros datos y cuidar nuestra privacidad en redes sociales.

La dinámica consiste en que compartas vía Twitter un mensaje con tu consejo utilizando el hashtag #AERCOddi, y el día 17 de mayo de 2016 ¡Retuitearan a los mejores mensajes! Puedes publicarlo cuando quieras.

Anímate y participa ¿Quién mejor que nosotros para hablar de la privacidad en redes sociales?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s