videos

Com fer videos interactius / Cómo hacer vídeos interactivos

El Col·legi de Periodistes de Catalunya, a través de la professional Nereida Carrillo (@nereidacarrillo), va oferir un interessant webinar sobre eines per fer videos interactius. Primer de tot cal saber, què és un video interactiu? Es tracta d’un video que ofereix més material a part de la imatge amb audio, pot incloure gràfics, xifres, icones, titols descriptius… tots ells amb la voluntat d’oferir informació adicional, no lineal i enriquir el relat. Això permet oferir un format diferent per explicar per exemple una biografia o donar informació de context.

Quines eines utilitzar?

  • www.zentrick.com: va néixer el 2013 i compta amb una part gratuïta i una altra de pagament. Inclou analítiques.
  • www.video.thinglink.com: també inclou amb una part gratuïta i una altra de pagament, primer es pugen les imatges i partir d’aquestes es crea un video.

La millor manera de crear vídeos interactius és la pràctica. Us animeu?

video

esp_ El Col·legi de Periodistes de Catalunya, a través de la profesional Nereida Carrillo (@nereidacarrillo), ofreció un interesante webinar sobre herramientas para hacer videos interactivos. Antes que nada hay que saber qué es un video interactivo? Se trata de un video que ofrece más material a parte de la imagen con audio, puede incluir gráficos, cifras, iconos, títulos descriptivos … todos ellos con la voluntad de ofrecer información adicional, no lineal y enriquecer el relato. Esto permite ofrecer un formato diferente para explicar por ejemplo una biografía o dar información de contexto.

Qué herramientas utilizar?

  • www.zentrick.com: nació en 2013 y cuenta con una parte gratuita y otra de pago. Incluye analíticas.
  • www.video.thinglink.com: también incluye una parte gratuita y otra de pago, primero se suben las imágenes y partir de estas se crea un video.

La mejor manera de crear vídeos interactivos es la práctica. Os animáis?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s