Aplicacions · APP

Aplicacions per anar en cotxe / Aplicaciones para ir en coche

Com afirmen a la revista ELLE  del mes d’abril, converteix el teu smartphone en un aliat al volant i no en un perill. Et presentem algunes aplicacions molt útils al volant.

  • ICOYOTE: es tracta d’un navegador que, a través, de les dades enviades pels usuaris, avisa radars, embussos, accidents … Es ús és a tot Europa. Encara que el seu ús no és gratuït, es paga segons el seu ús.
  • WAZYPARK: aquesta aplicació s’informa de places d’aparcament disponibles prop d’on et trobis. És gratis per Android i iOS i pots guanyar punts amb el seu ús.
  • APARCA & GO: aplicació útil per a pàrquings públics reserva plaça, paga i vés-te’n, tot amb el mòbil.
  • CANARY: amb aquesta aplicació sabràs si el teu fill sobrepassa el límit de velocitat, si parla al telèfon mentre condueix i si llegeix o contesta WhatsApp. Un autèntic xivato.

icoyote

esp_ Como afirman en la revista ELLE del mes de abril, convierte tu smartphone en un aliado al volante y no en un peligro. Te presentamos algunas aplicaciones muy útiles al volante.

  • ICOYOTE: se trata de un navegador que, a través, de los datos enviados por los usuarios, avisa de radares, atascos, accidentes… Se uso es en toda Europa. Aunque su uso no es gratuito, se paga según su uso.
  • WAZYPARK: esta aplicación se informa de plazas de aparcamiento disponibles cerca de donde te encuentres. Es gratis para Android e iOS y puedes ganar puntos con su uso.
  • APARCA & GO: aplicación útil para párkings públicos: reserva plaza, paga y márchate, todo con el móvil.
  • CANARY: con esta aplicación sabrás si tu hijo sobrepasa el límite de velocidad, si habla al teléfono mientras conduce y si lee o contesta Whatsapp. Un auténtico chivato.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.