Instagram

A New Look for Instagram

Instagram es renova. Ahir la xarxa social d’imatges va presentar “new look”. Com van anunciar al seu blog “Avui estem introduint una nova mirada. Veuràs una icona i una aplicació de disseny actualitzat per Instagram. Inspirat en la icona de l’aplicació anterior, el nou representa una càmera simple i l’arc de Sant Martí segueix viu en forma de gradient. També veuràs icones actualitzats per a les nostres altres aplicacions creatives: Layout, Boomerang i Hyperlapse.

A més, l’aplicació presenta d’altres novetats. “Hem fet millores a la forma en què l’aplicació Instagram es veu a l’interior també. El disseny més simple posa més èmfasi en les seves fotos i vídeos sense necessitat de canviar la forma en què navega l’aplicació”. Així doncs, desapareixen els tons blaus del menú i es queda en un gris més sobri, on tot el color resideixi en les fotografies dels usuaris.

A la pàgina web, el logotip que ens apareixerà no serà tan colorit i sí en blanc i negre. Això sí, mantenint les formes planes i arrodonides del nou logo.

 

Què us sembla el canvi?

es_ Instagram se renueva. Ayer la red social de imágenes presentó “new look”. Como anunciaron en su blog “Hoy estamos introduciendo una nueva mirada. Verás un icono y una aplicación de diseño actualizado para Instagram. Inspirado en el icono de la aplicación anterior, el nuevo representa una cámara simple y el arco iris sigue vivo en forma de gradiente. También verás iconos actualizados para nuestras otras aplicaciones creativas: Layout, Boomerang y Hyperlapse.

Además, la aplicación presenta otras novedades. “Hemos hecho mejoras en la forma en que la aplicación Instagram se ve en el interior también. El diseño más simple pone más énfasis en sus fotos y vídeos sin necesidad de cambiar la forma en que navega la aplicación”. Así pues, desaparecen los tonos azules del menú y se queda en un gris más sobrio, donde todo el color resida en las fotografías de los usuarios.

En la página web, el logotipo que aparecerá no será tan colorido y sí en blanco y negro. Eso sí, manteniendo las formas planas y redondeadas del nuevo logo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.