wordpress

Com bloquejar comentaris spam a WordPress? / ¿Cómo bloquear comentarios spam en WordPress?

Com bloquejar comentaris spam a WordPress? Una de les funcionalitats d’un bloc és la interacció amb els seguidors. Quan un comentari nou es realitza en una entrada del teu bloc, com a administrador has d’escollir l’opció de moderar el comentari abans de la publicació. Al dashboard, comentaris, has d’escollir si ho publiques o no, s’elimina, respons … Webempresa explica com solucionar els molestos comentaris brossa. Comentaris que no tenen res a veure amb l’entrada, que molesten i, fins i tot, donen mala imatge. “Podem millorar el control de spam en WordPress amb plugins com Akismet i molts altres pensats per a bregar amb spammers i els seus entremaliadures. Hi ha solucions molt asèptiques, transparents per als administradors de llocs WordPress que reben molts comentaris, que permet prendre més temps lliure per descansar o emprar-ho en tasques més productives d’estar netejant spam en el Bloc. ” afirmen a Webempresa.

Proposta:

  • Plugin WP Spam Fighter, escrit per Henri Benoit, ens va a servir per posar en lloc segur als bots d’spam i spammer humans molestos, en WordPress. Aquest connector evita els comentaris no desitjats sense necessitat de moderar-o obligar als usuaris a utilitzar mecanismes de CAPTCHA o respondre a qüestions aritmètiques. Amb aquestes configuracions teu formulari de comentaris lluirà un bell reCAPTCHA perquè els “humans” es validin i els bots tinguin un camp ocult que si l’omplen serà senyal que el comentari és spam i no un comentari legítim escrit per un humà. 

Pots llegir i comprendre més a l’entrada de Webempresa.

wordpress

esp_ ¿Cómo bloquear comentarios spam en WordPress? Una de las funcionalidades de un blog es la interacción con los seguidores. Cuando un comentario nuevo se realiza en una entrada de tu blog, como administrador debes escoger la opción de moderarlo antes de su publicación. En el dashboard, comentarios, debes escoger si lo publicas o no, se elimina, respondes… Webempresa explica como solucionar los molestos comentarios de spam. Comentarios que no tienen nada que ver con la entrada, que molestan e incluso dan mala imagen. “Podemos mejorar el control de spam en WordPress con plugins como Akismet y muchos otros pensados para lidiar con spammers y sus travesuras. Hay soluciones muy asépticas, transparentes para los administradores de sitios WordPress que reciben muchos comentarios, que permite tomarse más tiempo libre para descansar o emplearlo en tareas más productivas que estar limpiando spam en el Blog.” afirman en Webempresa.

Propuesta:

  • Plugin WP Spam Fighter, escrito por Henri Benoit, nos va a servir para poner a buen recaudo a los bots de spam y spammer humanos molestos, en WordPress. Este plugin evita los comentarios no deseados sin necesidad de moderarlos u obligar a los usuarios a utilizar mecanismos de CAPTCHA o responder a cuestiones aritméticas. Con estas configuraciones tu formulario de comentarios lucirá un hermoso reCAPTCHA para que los “humanos” se validen y los bots tengan un campo oculto que si lo rellenan será señal de que el comentario es spam y no un comentario legítimo escrito por un humano.

 Puedes leer y comprender más en la entrada de Webempresa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s