Email marketing

Email marketing: alternatives a Mailchimp / alternativas a Mailchimp

Mailchimp és l’eina d’email màrqueting amb més renom en el món de la comunicació. Però existeixen alternatives a aquesta plataforma.

Socialancer proposa Acumbamail, una eina d’email màrqueting espanyola que porta al mercat des de 2013. En només 3 anys ja ha aconseguit més de 1.000 clients que paguen una subscripció mensual. Quines diferències trobem? L’atenció al client és en castellà. Ambdos ofereixen diferents plans, el primer d’ells gratuït amb limitacions. Una de les diferències d’Acumbamail és la tarifa de pagament mensual però limitada en el nombre d’enviaments. L’avantatge d’aquest sistema és que, si saps quants emails sols enviar cada mes, el preu per enviament és MOLT MÉS ECONÒMIC que el de prepagament.

Per la seva part, Romeu Prenafeta recomana Marketing Insitu, “la recomano perquè t’ofereix la possibilitat de crear també campanyes de mòbil via SMS o MMS i, un punt important, és una plataforma nascuda a casa, amb seu a Guissona, terra d’emprenedors.”

La millor manera de comprovar quina eina s’adequa millor a les nostres necessitats és analitzar les diferents opcions i si és possible, fer una prova pràctica.

Comparativa de Socialancer
Comparativa de Socialancer: http://www.socialancer.com/alternativas-mailchimp-espanol-acumbamail/

esp_MailChimp es la herramienta de e mail marketing con más renombre en el mundo de la comunicación. Pero existen alternativas a esta plataforma.

Socialancer propone Acumbamail, una herramienta de email marketing española que lleva en el mercado desde 2013. En sólo 3 años ya ha conseguido más de 1.000 clientes que pagan una suscripción mensual. ¿Qué diferencias encontramos? La atención al cliente es en castellano. Ambos ofrecen diferentes planos, el primero de ellos gratuito con limitaciones. Una de las diferencias de Acumbamail es la tarifa de pago mensual pero limitada en el número de envíos. La ventaja de este sistema es que, si sabes cuantos emails sólo enviar cada mes, el precio por envío es MUCHO MÁS ECONÓMICO que el de prepago.

Por su parte, Romeu Prenafeta recomienda Marketing Insitu, “la recomiendo porque te ofrece la posibilidad de crear también campañas de móvil vía SMS o MMS y, un punto importante, es una plataforma nacida en casa, con sede en Guissona, tierra de emprendedores. “

La mejor manera de comprobar qué herramienta se adecua mejor a nuestras necesidades es analizar las diferentes opciones y si es posible, hacer una prueba práctica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.