Uncategorized

Ordeno, per tant existeixo / Ordeno, luego existo

Amb aquest lema, Ordeno, per tant existeixo, la japonesa Marie Kondo, s’ha convertit en una guru de l’organització com una forma de teràpia en el seu llibre súper vendes La màgia de l’ordre. “La veritable vida comença després de posar la teva casa en ordre”, asegura. Kondo s’ha convertit en una autora de culte a tot el món, però sobretot a Estats Units. La seva màxima de l’organització es contraposa a la idea de la creativitat, que tant es necessita en el món de la comunicació. Quina és la seva solució? Pel que fa a la creativitat que presumptament sorgeix del caos, (pensem en la famosa i amuntegada taula d’Einstein, per exemple), l’autora recomana mantenir un espai a casa oa l’oficina on guardar coses que inspiren i ajuden a obtenir resultats. “Però aquests objectes s’han de mantenir en aquesta zona especial, on es troben fàcilment. I si inspiren felicitat, han d’estar a la vista a casa “.

Podeu trobar una llarga entrevista realitzada a El País a l’artista. Us deixem també alguns vídeos amb la idea de reorganitzar la vostra casa, per arribar a reorganitzar la vostra vida i aconseguir més inspiració en el vostre dia a dia i treball.

esp_ Con este lema, Ordeno, luego existo, la japonesa Marie Kondo, se ha convertido en una gurú de la organización como una forma de terapia en su súper ventas La magia del orden. “La verdadera vida comienza después de poner tu casa en orden”, asegura. Kondo se ha convertido en una autora de culto en todo el mundo, pero sobretodo en Estados Unidos. Su máxima de la organización se contrapone a la idea de la creatividad, que tanto se necesita en el mundo de la comunicación. ¿Cuál es su solución? En lo que se refiere a la creatividad que presuntamente surge del caos, (pensemos en la famosa y amontonada mesa de Einstein, por ejemplo), la autora recomienda mantener un espacio en casa o en la oficina donde guardar cosas que inspiran y ayudan a obtener resultados. “Pero estos objetos deben mantenerse en esta zona especial, donde se encuentran fácilmente. Y si inspiran felicidad, deben estar a la vista en casa”.

Podeis encontrar una larga entrevista realizada en El País a la artista. Os dejamos también algunos vídeos con la idea de reorganizar vuestra casa, para llegar a reorganizar vuestra vida y lograr más inspiración en vuestro día a día y trabajo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s