Linkedin

Alternativa a LinkedIn II

La segona alternativa a LinkedIn proposada a www.todolinkedin.com és beBee. Segur que l’any passat et vas informar sobre aquesta nova xarxa de ‘affinnity networking’. “La nova xarxa social que va més enllà de LinkedIn”, “BeBee, la xarxa social que uneix perfil personal i professional” o “la nova xarxa social professional alternativa (o complementària) a LinkedIn “van ser alguns dels titulars que ens van informar de la xarxa. Com expliquen en masqueredes.es, beBee “és una xarxa social dirigida a la publicació de continguts associats al desenvolupament d’oportunitats laborals, a través de l’establiment de xarxes de contactes amb aquelles persones amb les que compartim interessos professionals i, en aquest cas sí, personals “.

En resum l’alternativa a LinkedIn ha tractat d’integrar en una sola plataforma les principals característiques de xarxes socials com Linkedin, Twitter o Facebook, ja que, tal com confirma Javier Cámara Rica, CEO d’beBee, aquesta plataforma no ha sorgit per competir amb les grans xarxes socials de caràcter global, sinó més aviat amb la finalitat de “cobrir un espai que combina les millors qualitats de cadascuna d’elles”.

Cada dia es registren en beBee més de 35.000 nous usuaris i compten amb més de 9 milions de perfils,, dels quals 3,7 milions són a Espanya. Així mateix, tenen registrades 200.000 empreses i podem trobar 46.000 propostes d’ocupació, ja que les oportunitats professionals poden venir bé a través d’una col·laboració, unes pràctiques o una oferta de treball.

Si vols conèixer més sobre beBee, pots visitar la seva pàgina web o descarregar-la seva app que ja està disponible tant a Google Play com a l’App Store.

Imagen de: http://www.zonamovilidad.es/noticia/11785/zona-socialmedia/bebee-la-red-social-que-une-perfil-personal-y-profesional.html
Imagen de: http://www.zonamovilidad.es/noticia/11785/zona-socialmedia/bebee-la-red-social-que-une-perfil-personal-y-profesional.html

esp_ La segunda alternativa a LinkedIn propuesta en www.todolinkedin.com es beBee. Seguro que el año pasado te informaste sobre esta nueva red de ‘affinnity networking’.”La nueva red social que va más allá de LinkedIn”, “BeBee, la red social que une perfil personal y profesional” o “la nueva red social profesional alternativa (o complementaria) a LinkedIn” fueron algunos de los titulares que nos informaron de la red. Como explican en masqueredes.es, beBee “es una red social dirigida a la publicación de contenidos asociados al desarrollo de oportunidades laborales, a través del establecimiento de redes de contactos con aquellas personas con las que compartimos intereses profesionales y, en este caso sí, personales”.

En resumen la alternativa a LinkedIn ha tratado de integrar en una sola plataforma las principales características de redes sociales como Linkedin, Twitter o Facebook, ya que, tal y como confirma Javier Cámara Rica, CEO de beBee, esta plataforma no ha surgido para competir con las grandes redes sociales de carácter global, sino más bien con el fin de “cubrir un espacio que combina las mejores cualidades de cada una de ellas”.

Cada día se registran en beBee más de 35.000 nuevos usuarios y cuentan con más de 9 millones de perfiles, de los cuales 3,7 millones están en España. Así mismo, tienen registradas 200.000 empresas y podemos encontrar 46.000 propuestas de empleo, ya que las oportunidades profesionales pueden venir bien a través de una colaboración, unas prácticas o una oferta de trabajo.

Si quieres conocer más sobre beBee, puedes visitar su página web o descargarte su app que ya está disponible tanto en Google Play como en la App Store.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s