Linkedin

Alternativa a LinkedIn I

Aquesta setmana farem difusió de dos posts publicats a Todo LinkedIn amb alternatives a la xarxa social LinkedIn.

La primera alternativa ve de la mà de Mark Zuckerberg, es tracta de Facebook at work. La iniciativa de la multinacional està dirigida a l’àmbit professional amb l’objectiu de separar el nostre perfil personal del perfil professional.

Facebook at work et permet crear un compte laboral separada del teu compte personal de Facebook. Amb un compte de Facebook at work pots fer servir les eines de Facebook per interactuar amb els teus companys de feina. Les coses que comparteixis mitjançant el teu compte laboral només seran visibles per a les persones de la teva empresa. Per configurar un compte laboral, la teva empresa ha d’usar Facebook at Work.

De moment només està disponible en anglès. Com expliquen a masqueredes.es, “si bé les proves pilot per avaluar el funcionament d’aquesta nova plataforma van començar al gener de l’any passat i actualment és utilitzada per al voltant de 300 empreses, entre les quals destaquen Hootsuite o Heineken, Facebook ha esperat fins als últims dies de l’any 2015 per confirmar públicament el llançament a gran escala d’aquest projecte al llarg de l’any 2016. ”

Us motiva aquesta alternativa a LinkedIn? La utilitzareu?

facebook_at_work

esp_ Esta semana haremos difusión de dos posts publicados en Todo LinkedIn como alternativas en la red social LinkedIn. 

La primera alternativa viene de la mano de Mark Zuckerberg, se trata de Facebook at work. La iniciativa de la multinacional está dirigida al ámbito profesional con el objetivo de separar nuestro perfil personal del perfil profesional.

Facebook at Work te permite crear una cuenta laboral separada de tu cuenta personal de Facebook. Con una cuenta de Facebook at Work puedes usar las herramientas de Facebook para interactuar con tus compañeros de trabajo. Las cosas que compartas mediante tu cuenta laboral solo serán visibles para las personas de tu empresa. Para configurar una cuenta laboral, tu empresa debe usar Facebook at Work.

De momento sólo está disponible en inglés. Como explican en masqueredes.es, “si bien las pruebas piloto para evaluar el funcionamiento de esta nueva plataforma comenzaron en enero del año pasado y actualmente es utilizada por alrededor de 300 empresas, entre las que destacan Hootsuite o Heineken, Facebook ha esperado hasta los últimos días del año 2015 para confirmar públicamente el lanzamiento a gran escala de este proyecto a lo largo del año 2016.”

Os motiva esta alternativa a LinkedIn? La utilizaréis?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.