empleo · Emprenedoria · Uncategorized

Com és l’oficina del futur? / ¿Cómo es la oficina del futuro?

Pantalles led, sensors, taules amb gronxadors, exercitadors de pedals, menjar saludable o motocarros que esdevenen màquina de cafè, són algunes de les característiques de les oficines del futur segons El Economista. Almenys així són les noves oficines del futur que ha implantat la consultora immobiliària CBRE a la seva seu de Madrid.

Segons explica Francesc Casares Jiménez, responsable de l’àrea de Xarxes Estructurades del Grup Lasser, les oficines “compten amb un sistema de domòtica molt sofisticat” que controla la temperatura, la il·luminació, el so i fins i tot detecta que llocs estan ocupats, lliures o en reserva . A més, Casares assegura que “al terrat compten amb una estació meteorològica i més de mesurar la temperatura o la humitat, hem integrat també les plaques solars i el consum de les mateixes”.

La firma porta diversos anys aplicant un nou concepte que cerca majors eficiències, amb horaris flexibles, espais oberts i sense llocs assignats. Ni tan sols els alts directius tenen el seu propi despatx, ja que cada empleat tria el seu lloc cada dia quan arriba a l’oficina.

Què us sembla la proposta? Altres empreses seguiran el mateix camí?

Oficina de la empresa Google
Oficina de la empresa Google

esp_ Pantallas led, sensores, mesas con columpios, ejercitadores de pedales, comida saludable o motocarros que se convierten en máquina de café, son algunas de las características de las oficinas del futuro según El Economista. Almenos así son las nuevas oficinas del futuro que ha implantado la consultora inmobiliaria CBRE en su sede de Madrid.

Según explica Francisco Casares Jiménez, responsable del área de Redes Estructuradas del Grupo Lasser, las oficinas “cuentan con un sistema de domótica muy sofisticado” que controla la temperatura, la iluminación, el sonido e incluso detecta que sitios están ocupados, libres o en reserva. Además, Casares asegura que “en la azotea cuentan con una estación meteorológica y además de medir la temperatura o la humedad, hemos integrado también las placas solares y el consumo de las mismas”.

La firma lleva varios años aplicando un nuevo concepto que busca mayores eficiencias, con horarios flexibles, espacios abiertos y sin puestos asignados. Ni siquiera los altos directivos tienen su propio despacho, ya que cada empleado elige su sitio cada día cuando llega a la oficina.

¿Qué os parece la propuesta? ¿Otras empresas seguirán el mismo camino?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.