Uncategorized

Novetats al Dropbox (1) /Novedades en Dropbox (1)

Dropbox es va associar l’any 2014 amb Microsoft amb un objectiu en ment: ajudar a ser més productiu en qualsevol lloc i a qualsevol dispositiu. Des de llavors, han introduït integracions que li permeten editar arxius de Microsoft Office emmagatzemats en el teu Dropbox directament des de la web o al dispositiu mòbil. Ara han llançat una nova integració amb productes de Microsoft que permet co-editar arxius d’Office Online.

Amb la co-autoria de recent introducció en línia d’Office, pot col·laborar en els documents d’Office en el seu Dropbox amb altres usuaris en temps real. Ara, quan es necessita actualitzar un informe o finalitzar una presentació amb els seus companys d’equip, no hi ha necessitat de la línia de comentaris o enviar diverses versions d’anada i tornada. Tothom pot editar el mateix arxiu d’Office al mateix temps.

3bd37858a4578cc77cd5b254d5ca076a
es.pinterest.com

esp_ Dropbox se asoció en 2014 con Microsoft con un objetivo en mente: ayudar a ser más productivo en cualquier lugar y en cualquier dispositivo. Desde entonces, han introducido integraciones que le permiten editar archivos de Microsoft Office almacenados en tu Dropbox directamente desde la Web o en el dispositivo móvil. Ahora han lanzado una nueva integración con productos de Microsoft que permite co-editar archivos de Office Online.

Con la co-autoría de reciente introducción en línea de Office, puede colaborar en los documentos de Office en su Dropbox con otros usuarios en tiempo real. Ahora, cuando se necesita actualizar un informe o finalizar una presentación con sus compañeros de equipo, no hay necesidad de la línea de comentarios o enviar varias versiones de ida y vuelta. Todo el mundo puede editar el mismo archivo de Office al mismo tiempo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.