Uncategorized

33.292 persones de tot el món estudien a la UOC / 33.292 personas de todo el mundo estudian en la UOC

Coneixeu la Universitat Oberta de Catalunya (UOC)? Els dos motius principals pels quals els estudiants de grau de la UOC trien aquesta universitat són que els permet gestionar millor el temps i que la perceben com una universitat moderna i innovadora. Així ho afirmen a l’hora de matricular-se. Aquest segon semestre del curs 2015-2016 són 33.292 les persones que cursen títols oficials a la UOC. A més, constaten que la UOC els permet ampliar coneixements per a l’ocupació actual (42%) i els enriqueix personalment (29%).

La psique, l’empresa i les lleis, el que interessa més

El grau amb més demanda és el de Psicologia (amb 3.605 estudiants), seguit dels d’Administració i Direcció d’Empreses (3.291) i de Dret (2.206). Destaca, també, que gairebé un 5% dels estudiants són estrangers i que 4.300 persones començaran a la UOC per primera vegada.

Els estudiants de grau van començar el semestre el 24 de febrer, i també alguns estudiants de màsters universitaris. I aquest dimecres,  16 de març, han començat el semestre 5.377 persones més que han triat la UOC per a cursar un màster universitari (4.328 estudiants) o l’oferta de postgrau pròpia, seminaris i cursos d’especialitzacions (1.049 estudiants). L’àrea d’Economia i Empresa és la que acull el nombre més elevat d’estudiants, seguida de la d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació. És remarcable, també, que més de la meitat dels estudiants han triat un curs d’especialització. D’aquest miler de persones, un 15% són estudiants internacionals i un 28% de la resta de l’Estat.
Infografia-estudiants-UOC

esp_ Conocéis la Universidad Abierta de Cataluña (UOC)? Los dos motivos principales por los que los estudiantes de grado de la UOC eligen esta universidad son que les permite gestionar mejor el tiempo y que la perciben como una universidad moderna e innovadora. Así lo afirman a la hora de matricularse. Este segundo semestre del curso 2015-2016 son 33.292 las personas que cursan títulos oficiales en la UOC. Además, constatan que la UOC les permite ampliar conocimientos para el empleo actual (42%) y los enriquece personalmente (29%).

La psique, la empresa y las leyes, lo que interesa más

El grado con más demanda es el de Psicología (con 3.605 estudiantes), seguido de los de Administración y Dirección de Empresas (3291) y de Derecho (2206). Destaca, también, que casi un 5% de los estudiantes son extranjeros y que 4.300 personas comenzarán en la UOC por primera vez.

Los estudiantes de grado comenzaron el semestre el 24 de febrero, y también algunos estudiantes de másters universitarios. Y este miércoles, 16 de marzo, han empezado el semestre 5.377 personas más que han elegido la UOC para cursar un máster universitario (4.328 estudiantes) o la oferta de postgrado propia, seminarios y cursos de especializaciones (1.049 estudiantes). El área de Economía y Empresa es la que acoge el mayor número de estudiantes, seguida de la de Informática, Multimedia y Telecomunicación. Es destacable también que más de la mitad de los estudiantes han elegido un curso de especialización. De este millar de personas, un 15% son estudiantes internacionales y un 28% del resto del Estado.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s