Marqueting

Novetats en màrqueting: Growth Hacking / Novedades en marketing: Growth Hacking

El món del màrqueting i la comunicació es renova contínuament. Recentment ha sorgit el Growth Hacking, evidentment un concepte del món anglosaxò. Què és el Growth Hacking i un Growth Hacker?

Tenim diferents conceptes:

Segons equiposytalentos.com, “l’aplicació d’un sistema estructurat que requereix de grans coneixements en àrees com el CRO, la Usabilitat, el SEO, el Màrqueting d’Atracció, l’Analítica Digital, la Tecnologia o l’Automatització de Màrqueting, amb l’objectiu de trobar solucions diferents i construir una màquina de creixement, com ja han fet Uber, Airbnb o Waze .

Segons 3cero.com, “Un Growth Hacker és una professió purament digital que fan servir diversos mètodes, eines i pràctiques per fer créixer exponencialment una Start Up tecnològica. Aquesta és la seva obsessió; el creixement. Es tracta d’un expert en atracció de trànsit, embut de conversió i experiència d’usuari. És creatiu i tècnic al mateix temps, ja que entén el pensament de l’usuari i sap arribar-hi, però al mateix temps sap de programació i es val de tecnologia com a bases de dades o APIs per buscar oportunitats en qualsevol racó d’Internet.”

Segons MarketingGuerrilla, “El growth hacking es defineix com una combinació d’analítica, creativitat i curiositat per fer créixer el nombre d’usuaris d’una startup. Típicament el fundador o diversos membres reuneixen aquestes habilitats per portar la seva empresa al pròxim nivell. Últimament es troben moltes ofertes de treball als Estats Units que busquen aquest tipus de perfil.”

En resum, es tracta d’una nova disciplina de màrqueting que busca un professional multidisciplinari capaç de realitzar tasques d’analítica, creativitat per crear continguts atractius a xarxes socials i seguir fonaments SEO i impulsar un nou negoci (quasi res!)

Segons equiposytalentos.com, “el Growth Hacker és un dels perfils més importants per a una startup, i en canvi no hi ha professionals qualificats.Per aquest motiu IEBS presenta el Postgrau en Growth Hacking amb l’objectiu de formar experts que ajudin a les startups en les seves estratègies de creixement a través d’una combinació de metodologies disruptives de màrqueting, creativitat i tecnologia.

Es tracta d’un perfil de futur?

Imagen de: http://www.slideshare.net/DavidArnoux1/growth-hacking-guide-mindset-framework-and-tools
Imagen de: http://www.slideshare.net/DavidArnoux1/growth-hacking-guide-mindset-framework-and-tools

esp_ El mundo del marketing y la comunicación se renueva continuamente. Recientemente ha surgido el Growth Hacking, evidentemente un concepto del mundo anglosajón. ¿Qué es el Growth Hacking y un Growth Hacker?

Tenemos diferentes conceptos:

Según equiposytalentos.com, “la aplicación de un sistema estructurado que requiere de grandes conocimientos en áreas como el CRO, la Usabilidad, el SEO, el Marketing de Atracción, la Analítica Digital, la Tecnología o la Automatización de Marketing , con el objetivo de encontrar soluciones diferentes y construir una máquina de crecimiento, como ya han hecho Uber, Airbnb o Waze “.

Según 3cero.com, “Un Growth Hacker es una profesión puramente digital que utilizan varios métodos, herramientas y prácticas para hacer crecer exponencialmente una Start Up tecnológica. Esta es su obsesión; el crecimiento. Se trata de un experto en atracción de tráfico, embudo de conversión y experiencia de usuario. Es creativo y técnico al mismo tiempo, ya que entiende el pensamiento del usuario y sabe llegar, pero al mismo tiempo sabe de programación y se vale de tecnología como bases de datos o APIs para buscar oportunidades en cualquier rincón de Internet. “

Según MarketingGuerrilla, “El growth hacking se define como una combinación de analítica, creatividad y curiosidad para hacer crecer el número de usuarios de una start-up. Típicamente el fundador o varios miembros reúnen estas habilidades para llevar su empresa al próximo nivel. Últimamente se encuentran muchas ofertas de trabajo en los Estados Unidos que buscan este tipo de perfil. “

En resumen, se trata de una nueva disciplina de marketing que busca un profesional multidisciplinar capaz de realizar tareas de analítica, creatividad para crear contenidos atractivos a redes sociales y seguir fundamentos SEO e impulsar un nuevo negocio (casi nada!)

Según equiposytalentos.com, “el Growth Hacker es uno de los perfiles más importantes para una startup, y en cambio no hay profesionales cualificados.” Por este motivo IEBS presenta el Postgrado en Growth Hacking con el objetivo de formar expertos que ayuden a las startups en sus estrategias de crecimiento a través de una combinación de metodologías disruptivas de marketing, creatividad y tecnología.

Se trata de un perfil de futuro?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.