Uncategorized

Construim una maqueta d’una ciutat? ¿Construimos una maqueta d’una ciudad?

Us presentem Scòpic, un centre d’oci familiar lúdic i educatiu. La seva activitat principal és la construcció de la maqueta ferroviària més gran del sud d’Europa, davant els ulls del públic. Entorn de la maqueta hi ha moltes activitats relacionades amb el maquetisme i els trens, amb tallers d’aquest mateix tema.

Aquesta activitat consisteix a muntar una autèntica ciutat en totes les seves fases igual que fem a la maqueta d’ Scòpic. Aquesta tasca comporta retallar i pintar cases, carreteres, per després circular el tren … Així que tenen tasques que s’adeqüen a les diferents edats. L’objectiu és que entre tots els participants construïm una ciutat. Així aprendreu jugant .

Com els trens tenen un valor fonamental a Scòpic portarem els nostres circuits de trens Märklin (una marca amb 150 anys de trajectòria) en circulació, de manera que els participants també podran jugar amb ells, posant-los en marxa, reproduint els seus sons.

Us animeu?

chiste2

esp_ Os presentamos Scòpic, un centro de ocio familiar lúdico y educativo. Su actividad principal es la construcción de la maqueta ferroviaria más grande del sur de Europa, ante los ojos del público. Entorno de la maqueta hay muchas actividades relacionadas con el maquetismo y los trenes, con talleres de este mismo tema.

Esta actividad consiste en montar una auténtica ciudad en todas sus fases igual que hacemos a la maqueta de Scòpic. Esta tarea conlleva recortar y pintar casas, carreteras, para luego circular el tren … Así que tienen tareas que se adecuan a las diferentes edades. El objetivo es que entre todos los participantes construimos una ciudad. Así aprenderá jugando.

Como los trenes tienen un valor fundamental a Scòpic llevaremos nuestros circuitos de trenes Märklin (una marca con 150 años de trayectoria) en circulación, de manera que los participantes también podrán jugar con ellos, poniéndolos en marcha, reproduciendo sus sonidos.

¿Os animáis?

Anuncis

One thought on “Construim una maqueta d’una ciutat? ¿Construimos una maqueta d’una ciudad?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.