YouTube

Com crear un canal YouTube per a una empresa / Cómo crear un canal YouTube para una empresa

Els videos cobren cada dia més importància en el món de la comunicació. Com a empresa, si disposes de videos o tens molt clar que en faràs, és vital crear un canal a YouTube. Javier Manzaneque explica de manera molt clara com crear un canal YouTube per a una empresa.

Hi ha diverses maneres d’aconseguir-, depenent de si l’arrenquem des Google+ o Youtube. Però anem a veure quines són les opcions:

  • Primer registreu-vos a Youtube amb el nostre compte personal.
  • Fent clic en el nom, un cop loguejat a Youtube, anar a Configuració de Youtubei sota de tot posa Veure tots els canals o crear un de nou“.
  • Si crees una pàgina des Google+ automàticament et apareixerà en “Els teus canals” (a Youtube) la possibilitat de crear un canal associat a aquesta pàgina de Google+.
  • Si ja tens algun canal associat t’apareixerà la pestanya Tots els meus canalsal fer clic sobre el teu nom un cop loguejat.

crear-canal-empresa-youtube

esp_ Los videos cobran cada día más importancia en el mundo de la comunicación. Como empresa, si dispones de videos o tienes muy claro que harás, es vital crear un canal en YouTube. Javier Manzaneque explica de manera muy clara cómo crear un canal YouTube para una empresa.

Hay varias maneras de conseguirlo, dependiendo de si lo arrancamos desde Google+ o Youtube. Pero vamos a ver cuales son las opciones:

  1. Primero loguearse en Youtube con nuestra cuenta personal.
  2. Haciendo click en el nombre, una vez logueado en Youtube, ir a “Configuración de Youtube” y abajo del todo pone “Ver todos los canales o crear uno nuevo”.
  3. Si creas una página desde Google+ automaticamente te aparecera en “Tus canales”(en Youtube) la posibilidad de crear un canal asociado a esa página de Google+.
  4. Si ya tienes algún canal asociado te aparecerá la pestaña”Todos mis canales” al hacer click sobre tu nombre una vez logueado.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s