Instagram

#Instagram se moderniza con el uso de varias cuentas

Instagram s’adapta els canvis i ha anunciat l’ús de vàries comptes des d’un mateix compte. Una funcionalitat imprescindible pels community managers que compten amb més d’un compte per gestionar. A finals de novembre va començar la fase de proves per a dispositius Android i ara també els usuarios d’iPhone poden fer la prova. Això ho han anunciat al seu blog.

La nova funcionalitat permet, tant a usuaris com a empreses, que gestionin fins a cinc comptes dins de la mateixa app. Fins ara, les persones que gestionaven diversos comptes a Instagram havien de tancar sessió i obrir una nova cada vegada que volien accedir a les seves diferents comptes.
Ja han passat quatre anys des de la compra d’Instagram per part de Facebook. En aquest temps moltes novetats han arribat a la xarxa social, i amb elles els usuaris. No obstant això, no ha estat suficient fins ara. Tot i així, Instagram es manté en creixement constant, però amb la inclusió del suport per a múltiples comptes, és evident que l’altra xarxa social de Mark Zuckerberg busca créixer molt més.
instagram

esp_ Instagram se adapta a los cambios ha anunciado el uso de varias cuentas desde una misma cuenta. Una funcionalidad imprescindible para los community managers que cuentan con más de una cuenta para gestionar. A finales de noviembre comenzó la fase de pruebas para dispositivos Android y ahora también los usuarios de iPhone pueden hacer la prueba. Esto lo han anunciado en su blog.

La nueva funcionalidad permite, tanto a usuarios como a empresas, que gestionen hasta cinco cuentas dentro de la misma app. Hasta ahora, las personas que gestionaban varias cuentas en Instagram debían cerrar sesión y abrir una nueva cada vez que querían acceder a sus diferentes cuentas.

Ya han pasado cuatro años desde la compra de Instagram por parte de Facebook. En este tiempo muchas novedades han llegado a la red social, y con ellas los usuarios. Sin embargo, no ha sido suficiente hasta ahora. Aún así, Instagram se mantiene en crecimiento constante, pero con la inclusión del soporte para múltiples cuentas, es evidente que la otra red social de Mark Zuckerberg busca crecer mucho más.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s