Aplicacions · APP

Nuzzel: lector de notícies / noticias

Nuzzel és una creació de Jonathan Abrams, veterà de Silicon Valley, que té com objectiu organitzar les històries més populars entre els contactes d’una persona a Facebook i Twittter i a partir d’aquestes dades genera de manera automàtica un butlletí diari. L’aplicació de lector social de notícies ha aconseguit que els més fans ja diguin tenir un nuzzel o rebre un nuzzel.

Com funciona

Un cop l’obrim només hem de connectar amb el nostre compte de Twitter o Facebook perquè comenci a funcionar. Ella sola agafarà les notícies més compartides i ens les mostrarà en un timeline. L’opció per defecte que ofereix consistent en les notícies compartides pels nostres contactes però també podem anar més enllà i buscar lectures en els amics dels nostres amics.

També té una secció on ens suggereix certs usuaris i la seva xarxa de continguts. Obrir-lo no vol dir que els comencem a seguir, simplement veurem les seves notícies i llest. A vegades, és una forma molt útil per descobrir contingut nou. Sobretot de parla anglosaxona ja que la llista de curadors de contingut que ofereix és en anglès.

nuzzel

esp_  Nuzzel  es una creación de Jonathan Abrams, veterano de Silicon Valley, que tiene como objetivo organizar las historias más populares entre los contactos de una persona en Facebook y Twittter ya partir de estos datos genera automáticamente un boletín periódico. La aplicación de lector social de noticias ha conseguido que los más fans ya digan tener un nuzzel o recibir un nuzzel.

Cómo funciona

Una vez la abrimos tan solo tenemos que conectarla con nuestra cuenta de Twitter o Facebook para que empiece a funcionar. Ella sola cogerá las noticias más compartidas y nos las mostrará en un timeline. La opción por defecto que ofrece consistente en las noticias compartidas por nuestros contactos pero también podemos ir más allá y buscar lecturas en los amigos de nuestros amigos.

También tiene una sección donde nos sugiere ciertos usuarios y su red de contenidos. Abrirlo no significa que los comencemos a seguir, simplemente veremos sus noticias y listo. A veces, es una forma muy útil para descubrir contenido nuevo. Sobre todo de habla anglosajona ya que la lista de curadores de contenido que ofrece es en inglés.

La aplicación es gratuita y por lo sencilla y útil que es para mí ya resulta una app imprescindible a tener en mi móvil. Si además nos registramos en Nuzzel, todos los días nos enviará un resumen a nuestro correo electrónico por si no hemos tenido tiempo para poder leerlo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.