Twitter

Twitter ofereix curació de continguts / Twitter ofrece curación de contenidos

Una de les crítiques a Twitter és la desorganització degut a la seva immediatesa. Sovint, costa saber quins temes són prioritaris. Les llistes són una ajuda, però la xarxa social del pardalet va presentar el passat mes d’octubre Moments, que busca solucionar aquest problema amb una oferta de contingut seleccionat basat en actes noticiosos. Aquesta curació de continguts gràcies a Moments inclou tweets, fotografies i videos. De moment Moments només es troba als Estats Units, però al blog de Twitter ja ens expliquen les seves característiques i funcionament.

Com funciona

En fer clic en la nova pestanya del raig a Twitter s’obre una llista d’històries o moments que són importants ara. Com a noves històries emergeixen al llarg del dia, nosaltres continuarem actualitzant aquesta llista.

Busques més? També pots lliscar a través de tòpics, incloent “Entreteniment” i “Esports”, per trobar més històries dels últims dies.

Com interactuar amb cada “Moment”

 • Quan fas clic en un “Moment”, ets portat a una introducció amb títol i descripció.
 • Comença a lliscar per ficar-te de ple en la història, amb imatges amb marges atractius i vídeos que s’auto reprodueixen, Vines, i massa grans.
 • Un sol clic et dóna una visió completa del Twitter, al qual pots marcar com a favorit, retwittejar-lo i més. Amb un doble clic el marcaràs instantàniament com a favorit.
 • La barra de progrés al final indica què més té cada “Moment” per oferir.
 • Lliscar cap amunt o cap avall descarta el “Moment” i et porta de tornada a la guia.
 • Al final d’un “Moment”, fes clic al botó de compartir per Twittear teus pensaments, i envíaselos als teus seguidors.

Més informació al blog de Twitter.

Imagen de http://www.ticbeat.com/socialmedia/twitter-lanza-la-pestana-moments-contenido-humano-en-directo/
Imagen de http://www.ticbeat.com/socialmedia/twitter-lanza-la-pestana-moments-contenido-humano-en-directo/

esp_ Una de las críticas en Twitter es la desorganización debido a su inmediatez. A menudo, cuesta saber qué temas son prioritarios. Las listas son una ayuda, pero la red social del pajarito presentó el pasado mes de octubre Moments, que busca solucionar este problema con una oferta de contenido seleccionado basado en actos noticiosos. Esta curación de contenidos gracias a Moments incluye tweets, fotografías y videos. De momento Moments sólo se encuentra en Estados Unidos, pero el blog de Twitter ya nos explican sus características y funcionamiento.

Cómo funciona

Al hacer clic en la nueva pestaña del rayo en Twitter se abre una lista de historias o momentos que son importantes ahora. Como nuevas historias emergen a lo largo del día, nosotros continuaremos actualizando esta lista.

¿Buscas más? También puedes deslizarte a través de tópicos, incluyendo “Entretenimiento” y “Deportes”, para encontrar más historias de los últimos días.

Como interactuar con cada “Moment”

 • Cuando haces clic en un “Moment”, eres llevado a una introducción con título y descripción.
 • Comienza a deslizarte para meterte de lleno en la historia, con imágenes con márgenes atractivos y videos que se auto reproducen, Vines, y GIFs.
 • Un solo clic te da una visión completa del Twitter, al que puedes marcar como favorito, retwittearlo y más. Con un doble clic lo marcarás instantáneamente como favorito.
 • La barra de progreso en el final indica qué más tiene cada “Moment” para ofrecer.
 • Deslizar hacia arriba o hacia abajo descarta el “Moment” y te lleva de vuelta a la guía.
 • Al final de un “Moment”, haz clic en el botón de compartir para Twittear tus pensamientos, y envíaselos a tus seguidores.

Más información en el blog de Twitter.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s