YouTube

Canals de Youtube per aprendre anglès / Canales de YouTube para aprender inglés

Vols aprender anglès però no tens temps ni diners per formar-te? Has intentat aprendre anglès a YouTube? Avui et proposem canals de YouTube per aprendre anglès.

  1. Speak English with Misterduncan: amb més de 55 millons de visites, aquest és un dels canals més populars per aprendre anglès. Misterduncan és un apassionat de l’idioma i de l’aprenentatge i utilitza l’humor per ajudar a aprender.
  2. Real English: aquest canal és ideal per a novell. Té un gran arxiu de lliçons disponibles, cada un amb dos videos subtitolats i un d’ells amb una sèrie d’exercicis. Inclou a persones reals en situacions reals per a realment aprendre a pronunciar.
  3. BBC Learn English: una de les companyies de radiodifusió més famoses del món, ofereix diverses lliçons d’aprenentatge d’anglès gratuites i en diferents formats.
  4. British Council: Learn English: Learn English és la plataforma de YouTube de British Council, on s’hi poden trobar jocs, històries, material per escoltar, exercicis de gramàtica i d’altres.
  5. Business English Pod: aquest canal s’especialitza en l’anglès de negocis, amb lliçons especialitzades i clares per a obtenir tota la informació clau, expressar-te correctament i demostrar dominio a una presentació, reunió o entrevista de feina.

esp_ ¿Quieres aprender inglés pero no tienes tiempo o dinero para formarte? ¿Has intentando aprender inglés en YouTube? Hoy te proponemos canales de YouTube para aprender inglés.

  1. Speak English with Misterduncan:  con más de 55 millones de visitas, éste uno de los canales más populares para aprender inglés. Misterduncan es un apasionado del idioma y de la enseñanza, y utiliza el humor para ayudar a aprender. El sitio se dedica a enseñar inglés gratis desde 2006 y ofrece vídeos con temáticas relevantes para la actualidad y para terminología de negocios.
  2. Real English: este canal es ideal para principiantes, y tiene un gran archivo de lecciones gratuitas disponibles, cada una con 2 vídeos subtitulados y uno sin ellos con una serie de ejercicios. Incluye a personas reales en situaciones reales para realmente aprender a pronunciar.
  3. BBC Learn English: una de las compañías de radiodifusión más famosas del mundo, ofrece diversas lecciones de aprendizaje de inglés gratuitas y en diferentes formatos: situaciones cotidianas, caricaturas, entrevistas…Además cuenta con una amplia colección de vídeos con palabras que se oyen regularmente en las noticias.
  4. British Council: Learn English: Learn English es la plataforma de YouTube de British Council, en la que puedes encontrar juegos, historias, material de escucha, ejercicios de gramática, y mucho más.
  5. Business English Pod: este canal se especializa en el inglés de negocios, con lecciones especializadas y claras para obtener toda la información clave, expresarte correctamente y demostrar dominio en una presentación, reunión, o entrevista de trabajo.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.