Facebook

Xateja amb els teus clients amb Facebook Messenger / Chatea con tus clientes con Facebook Messenger

Facebook segueix innovant i aportant novetats a la xarxa social. Després de l’anunci del seu creador, de donar el 99% de les seves accions a causes socials, a nivell d’ús i pensant en els usuaris, la companyia ha actualitzat una funcionalitat a les pàgines d’empresa per permetre afegir una caixa de text per oferir atenció al client de manera instantània, gràcies a Facebook Messenger.

Facebook Developers ha afegit un video explicatiu.

Com expliquen a Trecebits, la nova funcionalitat permet que la interacció amb els usuaris sigui immediata, com si fos un xat instantani, l’únic que per a la marca suposa oferir un servei addicional i serà necessari comptar amb algú que botiga aquest nou canal d’atenció durant les hores establertes (si no és possible 24 hores al dia).

De tota manera, no hi ha dubte que es tracta d’una eina que pot millorar molt la interacció amb els usuaris. Al costat d’aquesta novetat, Facebook també ha dut a terme la integració dels esdeveniments en les pàgines d’empresa. A partir d’ara les marques podran mostrar esdeveniments en les seves pàgines corporatives i permetre als seus usuaris que s’inscriguin a ells. Els usuaris més podran veure qui dels seus amics acudiran també, el que els proporcionarà una valuosa informació addicional.

esp_  Facebook sigue innovando y aportando novedades en la red social. Tras el anuncio de su creador, de dar el 99% de sus acciones a causas sociales, a nivel de uso y pensando en los usuarios, la compañía ha actualizado una funcionalidad a las páginas de empresa para permitir añadir una caja de texto para ofrecer atención al cliente de manera instantánea, gracias a Facebook Messenger.

Facebook Developers ha añadido un video explicativo.

Como explican en Trecebits, la nueva funcionalidad permite que la interacción con los usuarios sea inmediata, como si fuera un chat instantáneo, lo único que para la marca supone ofrecer un servicio adicional y será necesario contar con alguien que tienda este nuevo canal de atención durante las horas establecidas (si no es posible 24 horas al día).

De todas formas, no cabe duda de que se trata de una herramienta que puede mejorar mucho la interacción con los usuarios. Junto a esta novedad, Facebook también ha llevado a cabo la integración de los eventos en las páginas de empresa.

A partir de ahora las marcas podrán mostrar eventos en sus páginas corporativas y permitir a sus usuarios que se inscriban a ellos. Los usuarios además podrán ver quiénes de sus amigos acudirán también, lo que les proporcionará una valiosa información adicional.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.