Realitat augmentada

Realitat augmentada: més a prop del futur / Realidad aumentada: más cerca del futuro

Justament avui fa 4 anys vam escriure aquest post. Volem recordar aquell dia…

Heu experimentat ja amb realitat augmentada? És increïble la quantitat d’aplicacions que pot arribar a tenir!

La realitat augmentada és “el terme per definir una visió directa o indirecta d’un entorn físic en el món real, els elements es combinen amb elements virtuals per a la creació d’una realitat mixta a temps real. Consisteix en un conjunt de dispositius que afegeixen informació virtual a la informació física ja existent. Aquesta és la principal diferència amb la realitat virtual, ja que no substitueix la realitat física, sinó que sobreimprimeix les dades informàtiques al món real. “(Wikipedia)

Però serem més clars: la realitat augmentada és poder veure les coses però amb valors afegits. Per exemple: mirar un quadre i veure sobreimprès les característiques d’aquest. Ara, amb els dispositius mòbils, hi ha quantitat d’aplicacions que ens fan la vida més fàcil i, per què no? més divertida. Us deixem uns exemples.

Realitat augmentada aplicada al turisme:

Realitat augmentada aplicada al restaurant:

Realitat augmentada aplicada a l’estudi i als viatges:

Al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida hi ha el Lleida Líquid Galaxy, un dels 5 dispositius que existeixen a tot el món i que, basat en tecnologia Google Earth, permet viatjar per tot el planeta i part de l’estranger … jejeje. Veniu a visitar-lo! Us deixo un vídeo de demostració:

Us imagineu aquesta tecnologia aplicada a unes ulleres de sol? Estem més a prop del futur …. 😀

esp_ ¿Habéis experimentado ya con realidad aumentada? ¿Es increible la cantidad de aplicaciones que puede llegar a tener!

La realidad aumentada es “el término para definir una visión directa o indirecta de un entorno físico en el mundo real, cuyos elementos se combinan con elementos virtuales para la creación de una realidad mixta a tiempo real. Consiste en un conjunto de dispositivos que añaden información virtual a la información física ya existente. Esta es la principal diferencia con la realidad virtual, puesto que no sustituye la realidad física, sino que sobreimprime los datos informáticos al mundo real.” (Wikipedia)

Pero vamos a ser más claros: la realidad aumentada es poder ver las cosas pero con valores añadidos. Por ejemplo: mirar un cuadro y ver sobreimpreso las características del mismo. Ahora, con los dispositivos móbiles, hay cantidad de aplicaciones que nos hacen la vida más fácil y, ¿por qué no? más divertida. Os dejamos unos ejemplos.

Realidad aumentada aplicada al turismo:

(Ver videos arriba)

Realidad aumentada aplicada al restaurante:

(Ver videos arriba)

Realidad aumentada aplicada al estudio y a los viajes:

En el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida hay el Lleida Líquid Galaxy, uno de los 5 dispositivos que existen en todo el mundo y que, basado en tecnologia Google Earth, permite viajar por todo el planeta y parte del extranjero… jejeje. ¡Venid a visitarlo! Os dejo un video de demostración:

(Ver video arriba)

Os imagináis esta tecnología aplicada a unas gafas de sol? Estamos más cerca del futuro…. 😀

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s