Nube

Coneixes Netflix? / ¿Conoces Netflix?

Segur que has sentit que per fi, Netflix ha arribat a l’Estat Espanyol. Es tracta d’una plataforma en streaming que mitjançant una tarifa plana mensual et permet accedir de manera legal a continguts com series i pel·lícules. Des del mes d’octubre, aquest servei ja es troba a España.

Quins són els seus punts forts? Aquí tenim un resum de comparaiso.es.

  • Catàleg. Netflix compta amb un ampli catàleg de pel·lícules però, sobretot, de sèries. La companyia ha creat les seves pròpies sèries d’èxit, com House of Cards o Orange is the New Black, encara que ja dues sèries en particular no s’inclouen en el catàleg inicial de Netflix Espanya (ja que Canal + és qui ara té els seus drets). Però a Espanya si es s’emeten sèries de producció pròpia com: Narcos, Sense8, Bloodline, Grace and Frankie, Unbreakable Kimmy Schmidt o Marco Polo. Quant a l’idioma, Netflix a Espanya compta amb doblatges en espanyol.
  • Flexibilitat. Encara que el servei funcioni a través d’internet, no vol dir que hàgim d’estar asseguts davant de l’ordinador per a gaudir-lo. Netflix es caracteritza per comptar amb una àmplia compatibilitat amb tot tipus de dispositius: Smart TV, videoconsoles, Chromecast, smarpthones, tablets, iPad, Apple TV, etc. A més, és extremadament flexible a l’hora d’adaptar a diferents velocitats de connexió. Pel que no és imprescindible comptar amb un internet d’alta velocitat ni aquest dispositiu.
  • Simplicitat. El model de Netflix es basa en una quota mensual que ens dóna accés a tot el catàleg de manera il·limitada. A Espanya, la modalitat d’accés més econòmica té un preu de 7,99 euros mensuals. És a dir, tot està inclòs en la tarifa plana per aquesta quota. Si trobem un títol d’estrena que fa poc més d’un any que va arribar als cinemes, doncs també. No hem de pagar un extra per veure pel·lícules o sèries d’estrena, com sí passa a vegades en altres serveis semblants que compten amb un model anomenat “híbrid”.

Tens un mes de prova gratuït per donar-hi un cop d’ull.

netflix

esp_ Seguro que has oído que por fin, Netflix ha llegado a España. Se trata de una plataforma en streaming que mediante una tarifa plana mensual te permite acceder de forma legal a contenidos como series y películas. Desde el mes de octubre, este servicio ya se encuentra en España. ¿Cuáles son sus puntos fuertes? Aquí tenemos un resumen de comparaiso.es.

  • Catálogo. Netflix cuenta con un amplio catálogo de películas pero, sobre todo, de series. La compañía ha creado sus propias series de éxito, como House of Cards u Orange is the New Black, aunque ya dos series en particular no se incluyen en el catálogo inicial de Netflix España (ya que Canal+ es quien ahora tiene sus derechos). Pero en España sí se se emiten series de producción propia como: Narcos, Sense8, Bloodline, Grace and Frankie, Unbreakable Kimmy Schmidt o Marco Polo. En cuanto al idioma, Netflix en España cuenta con doblajes en español.
  • Flexibilidad. Aunque el servicio funcione a través de internet, no quiere decir que tengamos que estar sentados delante del ordenador para disfrutarlo. Netflix se caracteriza por contar con una amplia compatibilidad con todo tipo de dispositivos: Smart TV, videoconsolas, Chromecast, smarpthones, tablets, iPad, Apple TV, etc. Además, es extremadamente flexible a la hora de adaptarse a diferentes velocidades de conexión. Por lo que no es imprescindible contar con un internet de alta velocidad ni un dispositivo concreto.
  • Simplicidad. El modelo de Netflix se basa en una cuota mensual que nos da acceso a todo el catálogo de manera ilimitada. En España, la modalidad de acceso más económica tiene un precio de 7,99 euros mensuales. Es decir, todo está incluido en la tarifa plana por esa cuota. Si encontramos un título de estreno que hace poco más de un año que llegó a los cines, pues también. No tenemos que pagar un extra por ver películas o series de estreno, como sí ocurre a veces en otros servicios parecidos que cuentan con un modelo llamado “híbrido”.

Tienes un mes de prueba gratuito.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.