Aplicacions · APP

Una APP contra la violència masclista / Una APP contra la violencia machista

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha encarregat la programació d’una app que permetrà trucar directament al 112 en cas de patir una agressió de violència masclista. L’app permetrà geolocalitzar la víctima de l’agressió. Segons informa xarxanet.org, l’aplicació té un component innovador. La trucada permetrà conèixer la geolocalització exacte de la persona que està patint una agressió de violència masclista. Mitjançant aquesta geolocalització, els cossos policials podran actuar amb més rapidesa. El temps de resposta d’aquestes trucades serà molt més inferior de lo habitual.

El Pla de Seguretat i Atenció a les víctimes de violència masclista, també incorpora la creació d’una pàgina web per a joves que poden haver sigut o estant sent maltractades. L’objectiu d’aquesta pàgina web és conscienciar a les joves que hi ha una sortida i assessorar-les sobre com trencar aquest cicle d’agressions.

Per a més informació: Social.cat i Pla de seguretat i atenció a les víctimes de violència masclista i domèstica

esp_ La Generalitat de Cataluña ha encargado la programación de una app que permitirá llamar directamente al 112 en caso de sufrir una agresión de violencia machista. La app permitirá geolocalizar la víctima de la agresión. Según informa xarxanet.org, la aplicación tiene un componente innovador. La llamada permitirá conocer la geolocalización exacta de la persona que está sufriendo una agresión de violencia machista. Mediante esta geolocalización, los cuerpos policiales podrán actuar con mayor rapidez. El tiempo de respuesta de estas llamadas será mucho más inferior de lo habitual.

El Pla de Seguretat i Atenció a les víctimes de violència masclista, también incorpora la creación de una página web para jóvenes que pueden haber sido o están siendo maltratadas. El objetivo de esta página web es concienciar a las jóvenes que hay una salida y asesorarlas sobre cómo romper este ciclo de

Para más información: Social.cat y Pla de seguretat i atenció a les víctimes de violència masclista i domèstica

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.