YouTube

Edita els teus vídeos amb YouTube / Edita tus vídeos con YouTube

Xarxanet.org ens proposa conèixer les funcionalitats de YouTube.

El vídeo és un dels formats de comunicació més efectius que existeixen actualment: realitzar un vídeo, fer una campanya publicitària, fer difusió d’un acte… Però el gran problema del vídeo, és la gravació i l’edició. Pel que fa a la gravació, avui en dia ja comencem a tenir mòbils que graben en formats HD, FULL HD i fins i tot, 4K. També cal destacar, la incorporació del vídeo a les càmeres fotogràfiques amb sistema reflex. Mitjançant aquests mòbils i càmeres fotogràfiques, podreu gravar les peces que formaran part del vostre vídeo. Però i l’edició? Els programes d’edició de vídeo continuen sent tant complicats de fer funcionar?

YouTube, a part de ser una eina per publicar vídeos a Internet, ha detectat aquesta necessitat. I aquesta necessitat s’ha transformat en el seu editor de vídeo, un editor fàcil d’utilitzar i efectiu que pot ajudar-vos molt. Mitjançant aquesta eina podreu crear vídeos senzills des de qualsevol ordinador, ja que l’eina està penjada a Internet, i publicar-los al vostre canal de YouTube.

 1. Eines per gravar vídeo
 2. Penjar el vídeo al YouTube
 3. L’editor de vídeos del YouTube
 4. Afegir vídeos a la línia de temps i retallar-los
 5. Una altra forma d’editar les peces de vídeo
 6. Transicions, títols, biblioteca i l’audio
 7. Publicar el vídeo

esp_ Xarxanet.org nos propone conocer las funcionalidades de YouTube.

El vídeo es uno de los formatos de comunicación más efectivos que existen actualmente: realizar un vídeo, hacer una campaña publicitaria, hacer difusión de un acto … Pero el gran problema del vídeo, es la grabación y la edición. En cuanto a la grabación, hoy en día ya empezamos a tener móviles que graban en formatos HD, FULL HD e incluso, 4K. También cabe destacar, la incorporación del vídeo en las cámaras fotográficas con sistema reflejo. Mediante estos móviles y cámaras fotográficas, podrá grabar las piezas que formarán parte de su vídeo. Pero y la edición? Los programas de edición de vídeo siguen siendo tanto complicados de hacer funcionar?

YouTube, aparte de ser una herramienta para publicar vídeos en Internet, ha detectado esta necesidad. Y esta necesidad se ha transformado en su editor de vídeo, un editor fácil de usar y efectivo que puede ayudarle mucho. Mediante esta herramienta podrá crear vídeos sencillos desde cualquier ordenador, ya que la herramienta está colgada en Internet, y publicarlos en su canal de YouTube.

 1. Herramientas para gravar vídeo
 2. Colgar el vídeo en YouTube
 3. El editor de vídeos del YouTube
 4. Añadir vídeos en la línia de tiempo y editarlos
 5. Otra forma de editar vídeos
 6. Transiciones, títulos, biblioteca y audio
 7. Publicar el vídeo
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.